Antreprenori by eMAG Interviuri Video

Ștefan Mandachi: Am făcut ce știam că trebuie să fac (video)

iun. 3, 2020 2 min

Ștefan Mandachi: Am făcut ce știam că trebuie să fac (video)

Reading Time: 2 minute

A adunat 1,5 milioane de euro din donații prin intermediul 1cm.ro, proiect pe care l-a inițiat și pus în mișcare în timp record, și a făcut donații către spitale și alte instituții aflate în nevoie, în special din Suceava, zona cea mai lovită de epidemie din România. Cu business-urile complet închise pe perioada stării de urgență și alertă, antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi ar fi putut să se preocupe doar de soluții pentru salvarea propriilor afaceri sau ar fi putut să nu facă, pur și simplu, nimic, ca mulți alții din jur. Dar, nu e genul lui să stea cu mâinile în sân. A dovedit-o și cu alte ocazii, mai ales de când a ajuns în atenția opiniei publice cu protestul #șîeu și construcția simbolică a primului metru de autostradă din Moldova.

”Știam că dacă îmi pun mintea și muncesc cum știu eu să muncesc voi face lucruri nemaiîntâlnite. A fost însă și o supriză majoră să adunăm acești bani pentru că în orice criză lumea încearcă să economisească, să pună la saltea, iar noi am reușit să-i strângem în cea mai grea criză de până acum”, spune antreprenorul.  

Despre cum a adunat acești bani, dar și ce îl motivează ca antreprenor și ce planuri are cu businessurile sale, a povestit, pe larg, la Biz Leaders

[youtube v=cIqv6wsjj-A]

 

“Vânzând” centimetri virtuali din autostrada sa de un metru, a cumpărat echipamente medicale pentru spitalele din Moldova, în principal, din Suceava. Au fost achiziționate mai multe ventilatoare și echipamente de protecție, precum și o unitate mobilă de terapie intensivă. În plus, restaurantele sale Spartan au oferit meniuri personalului din linia întâi din Suceava și, a pus gratuit Mandachi Hotel&Spa la dispoziția personalului medical, polițienesc, militar și a voluntarilor care au interacționat cu bolnavi sau sunt suspecți de infectare cu noul coronavirus, în Spitalul Județean Suceava sau din incinta oricăror altor unități spitalicești din orașele și comunele situate în vecinătatea municipiului Suceava.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: