Stiri

V+O Communication a produs peste 1.001 de zile de streaming video pentru clienții săi

Reading Time: 2 minute

Agenția V+O Communication a produs pentru clienții săi, în perioada martie-decembrie 2020, peste 450 de producții video, de la filme post-eveniment, la clipuri complexe, cu grafică și efecte speciale.

V+O Communication a fost prima agenție care a organizat, pentru clientul Telekom Romania, o conferință de presă exclusiv online în domeniul comunicațiilor, pe platforma Zoom, în 30 martie 2020, în plină criză Covid-19.

Agenţia a organizat, în total pentru clienții săi, 11 conferințe de presă online în perioada menționată, din care una a fost hibridă online-offline, în iunie 2020, când reglementările în vigoare la acel moment au permis-o. Evenimentul hibrid a implicat organizarea unui triplex multimedia, în regim de televiziune.

„A trebuit să dăm dovadă de flexibilitate, de agilitate și creativitate în toată această perioadă lipsită de predictibilitate. Am ales să fim empatici cu clienții noștri, cărora le mulţumim pentru deschidere și curaj. I-am ajutat să suplinească prin producții multimedia inovative absența contactului social fizic între membrii echipelor șşi al departamentelor, îndeplinind o funcție critică: le-am demonstrat oamenilor că nu sunt singuri.”

Loredana Vișa, Director General V+O Communication

V+O Communication a produs în cele zece luni de stare de urgență şi alertă din 2020 nu mai puțin de 25.000 de ore/angajat de streaming live pentru unul dintre clienți, echivalent cu doi ani și zece luni de transmisie video continuă.

Pentru cele 12 sesiuni de streaming video extern, pentru conturile de Facebook ale clienților agenției, audiența totală calculată de Facebook a fost de 2,95 milioane de fani.

Eforturile multimedia s-au materializat în diferite producții video difuzate pe platforme de tip intranet sau live pe Facebook, concerte live organizate în studiouri reconstituite în incinte office și transmise live pe Facebook, diferite alte formate de tip televiziune online, plus conținut de tip text și foto.

2021 s-a conturat deja a fi cel puţin la fel de provocator din punct de vedere al comunicării, chiar dacă pandemia pare că bate în retragere. În continuare, milioanele de angajaţi izolaţi în munca de acasă au nevoie tot mai mult de comunicare şi atenţie din partea angajatorilor, pentru a compensa efectele lipsei de interacţiune şi socializare şi sentimentul de singurătate socială.

Ilustrație 216551010 © Iurii Motov | Dreamstime.com

Gabriel Barliga

Recent Posts

Claudiu Butacu & George Constantin: Sustenabilitatea, dincolo de definiții

Sustenabilitate [substantiv feminin, (numai) singular] – capacitatea de a exista constant. Nu este definiția noastră, ci primul rezultat al unei…

2 ore ago

Schimbare la vârful Tuborg România: Yoav Bar preia funcția de CEO

Tuborg România anunță o schimbare strategică în managementul organizației, prin aducerea lui Yoav Bar la conducerea companiei, în funcția de…

19 ore ago

Profit de 390 mil. lei pentru Raiffeisen Bank România în primul trimestru din 2024

Raiffeisen Bank a înregistrat în primul trimestru din 2024 o creștere de 50% pe segmentul planuri de investiții, pensii private…

19 ore ago

Primul teatru construit de la 0 de comunitate, Grivița 53 mai are nevoie de 500.000 euro

Proiectul născut din crezul artistic al scriitoarei și regizoarei Chris Simion Mercurian prinde tot mai mult contur existențial. După 8…

20 de ore ago

Smartphone-urile HUAWEI Pura 70 sunt disponibile la precomandă în România

Noile smartphone-uri HUAWEI Pura 70 Ultra, HUAWEI Pura 70 Pro și HUAWEI Pura 70 sunt disponibile la precomandă în România.…

20 de ore ago

76% dintre români consideră că fumătorii adulți ar trebui să primească informații corecte, fundamentate științific, despre produsele fără fum

Cel mai recent sondaj realizat de firma de cercetare independentă Povaddo pentru Philip Morris International (PMI) arată că există un…

20 de ore ago