BizRemote by certSIGN Digital Stiri

V+O Communication a produs peste 1.001 de zile de streaming video pentru clienții săi

mai 6, 2021 2 min

V+O Communication a produs peste 1.001 de zile de streaming video pentru clienții săi

Reading Time: 2 minute

Agenția V+O Communication a produs pentru clienții săi, în perioada martie-decembrie 2020, peste 450 de producții video, de la filme post-eveniment, la clipuri complexe, cu grafică și efecte speciale.

V+O Communication a fost prima agenție care a organizat, pentru clientul Telekom Romania, o conferință de presă exclusiv online în domeniul comunicațiilor, pe platforma Zoom, în 30 martie 2020, în plină criză Covid-19.

Agenţia a organizat, în total pentru clienții săi, 11 conferințe de presă online în perioada menționată, din care una a fost hibridă online-offline, în iunie 2020, când reglementările în vigoare la acel moment au permis-o. Evenimentul hibrid a implicat organizarea unui triplex multimedia, în regim de televiziune.

„A trebuit să dăm dovadă de flexibilitate, de agilitate și creativitate în toată această perioadă lipsită de predictibilitate. Am ales să fim empatici cu clienții noștri, cărora le mulţumim pentru deschidere și curaj. I-am ajutat să suplinească prin producții multimedia inovative absența contactului social fizic între membrii echipelor șşi al departamentelor, îndeplinind o funcție critică: le-am demonstrat oamenilor că nu sunt singuri.”

Loredana Vișa, Director General V+O Communication

V+O Communication a produs în cele zece luni de stare de urgență şi alertă din 2020 nu mai puțin de 25.000 de ore/angajat de streaming live pentru unul dintre clienți, echivalent cu doi ani și zece luni de transmisie video continuă.

Pentru cele 12 sesiuni de streaming video extern, pentru conturile de Facebook ale clienților agenției, audiența totală calculată de Facebook a fost de 2,95 milioane de fani.

Eforturile multimedia s-au materializat în diferite producții video difuzate pe platforme de tip intranet sau live pe Facebook, concerte live organizate în studiouri reconstituite în incinte office și transmise live pe Facebook, diferite alte formate de tip televiziune online, plus conținut de tip text și foto.

2021 s-a conturat deja a fi cel puţin la fel de provocator din punct de vedere al comunicării, chiar dacă pandemia pare că bate în retragere. În continuare, milioanele de angajaţi izolaţi în munca de acasă au nevoie tot mai mult de comunicare şi atenţie din partea angajatorilor, pentru a compensa efectele lipsei de interacţiune şi socializare şi sentimentul de singurătate socială.

Ilustrație 216551010 © Iurii Motov | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: