Management Stiri

Vodafone România are un nou director de resurse umane

8 aug. 2018 2 min

Vodafone România are un nou director de resurse umane

Reading Time: 2 minute

De la începutul lunii septembrie, Fragiski Melissa, director de resurse umane la Vodafone Grecia, va veni în fruntea departamentului de HR al Vodafone România, în locul lui Florin Petrescu, care a decis să părăsească compania odată cu încheierea mandatului.

Fragiski Melissa s-a alăturat Vodafone în 2012 ca Director de Resurse Umane pentru Vodafone Grecia, unde a coordonat cu succes integrarea Hellas Online, conducând de asemenea și transformarea digitală a companiei.

Înainte de Vodafone, Fragiski Melissa a lucrat ca Director Regional de Resurse Umane pentru Colgate – Palmolive Grecia, România fiind parte a regiunii pe care o coordona. Înaintea acestei funcții, a deținut diferite poziții de management în cadrul Makro Cash&Carry Greece și în cadrul KPMG International.

Fragiski Melissa are naționalitate greacă, este absolventă de psihologie în cadrul National and Kapodistrian University of Athens, are un Master în cadrul  Industrial & Organisational Psychology al University of Columbia și un Master în psihologie socială obținut în cadrul New School for Social Research. Ea se va muta la București împreună cu familia sa.

„Doresc să îi mulțumesc lui Florin pentru contribuția sa, ținând cont de faptul că a avut un rol determinant în poziționarea Vodafone ca cel mai bun angajator pe piața telecom din România și unul dintre cele mai bune locuri de muncă din România*. Îi urez bun venit lui Fragiski în echipa Vodafone România unde va avea oportunitatea de a continua dezvoltarea unei culturi pozitive orientate către angajați”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: