Stiri Tech

Vodafone România: creștere de 30% pentru traficul internațional de voce

19 mart. 2020 < 1 min

Vodafone România: creștere de 30% pentru traficul internațional de voce

Reading Time: < 1 minut

Operatorii telecom din România înregistrează creșteri semnificative de trafic, aliniate contextului actual din România: din ce în ce mai mulți oameni lucrează de acasă, totodată existând o nevoie mai mare de a comunica cu rudele din străinătate.

Astfel, Vodafone România a înregistrat o creștere de 20% în traficul de voce, o creștere de 30% pentru traficul internațional de voce și o creștere de 3% a datelor mobile, în ultima săptămână, ne-au precizat reprezentanții companiei.

În ceea ce privește rețeaua fixă UPC, s-a înregistrat o creștere de 49% pentru upload și o creștere de 22% pentru download în bandă largă. Pentru serviciul Netflix, s-a înregistrat o creștere de 40% a traficului în rețeaua UPC.

„Întrucât companiile implementează în continuare lucrul de acasă, ne așteptăm la creșteri de trafic și în perioada următoare”, spun reprezentanții Vodafone România.

De asemenea, în contextul actual în care tot mai mulți oameni lucrează de acasă și în care educația este realizată online, „este important ca toți clienții noștri să înțeleagă că un consum responsabil al serviciilor de comunicație va permite tuturor să beneficieze de o calitate bună a acestora”, precizează reprezentanții companiei.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: