BizRemote by certSIGN Tech

Vodafone România lansează campania „Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă”

iul. 29, 2020 2 min

Vodafone România lansează campania „Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă”

Reading Time: 2 minute

Cu mai puțin de două luni până la începutul anului școlar 2020/2021 și având în vedere contextul pandemic, există multe incertitudini cu privire la modul în care toți copiii din România vor beneficia de acces echitabil la educație, mai ales că unul din trei elevi nu a beneficiat de acces la resurse educaționale în timpul pandemiei.

Este motivul pentru care Vodafone România lansează campania „Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă„, cu scopul de a ajuta elevii să beneficieze de acces la educația online din această toamnă.

Acesta este un moment decisiv pentru viitorul societății digitale românești. Consider că este foarte important să acționăm acum și, împreună cu utilizatorii Vodafone și în conformitate cu inițiativele autorităților, să susținem toți elevii și profesorii pentru a beneficia de acces la resurse educaționale de calitate din luna septembrie. Doar acționând împreună vom putea să reușim în acest nou context„, a declarat Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone România.

Pe lângă achiziția de dispozitive de către Fundația Vodafone România, compania Vodafone contribuie cu date mobile gratuite pentru elevi și cu conținut educațional important, îmbunătățind în același timp resursele platformei „Școala în valiză”. Campania se înscrie în misiunea Vodafone de a susține digitalizarea societății românești.

Atât clienții Vodafone, cât și utilizatorii altor rețele mobile au acum oportunitatea de a se implica în această inițiativă educațională prin alăturarea la efortul comun realizat cu scopul de a ajuta copiii să aibă acces la educație. Oamenii au opțiunea de a dona orice sumă pentru extinderea programului „Școala din valiză„, un proiect al Fundației Vodafone România și al Fundației World Vision România care oferă mijloacele necesare pentru clase digitale.

Fundația Vodafone România va dubla la finalul campaniei suma totală a donațiilor. Toți utilizatorii mobili pot dona prin SMS la 8846 sau cu ajutorul unui card bancar, în timp ce utilizatorii Vodafone România pot dona din creditul existent pe cartela preplătită sau direct pe factura serviciilor mobile. Campania se va desfășura până pe 15 septembrie.

Chiar dacă pandemia a afectat inclusiv planurile noastre pentru acest an, am considerat că investițiile în educație ar trebui să fie o prioritate pentru a susține viitorul României. Digitalizarea ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare actor din această piață, fie că vorbim despre companii, despre autorități sau despre cetățeni și ar trebui să ne concentrăm pe reducerea decalajelor dintre mediul rural și cel urban și pe cele dintre diferitele categorii sociale. Accesul la educația trebuie să fie la fel pentru toată lumea, iar noi vom contribui la realizarea acestui lucru„, a mai spus Murielle Lorilloux.

Fundația Vodafone România a lansat programul „Școala din valiză” în 2018. În acest moment, sunt 5.300 de copii, din 22 de școli din 11 județe care beneficiază de această soluție educațională. Educația reprezintă unul dintre principalele domenii în care Fundația investește constant.

În cei peste 20 de ani de activitate, Fundaţia Vodafone România a finanţat 1.168 de programe derulate de 745 de ONG-uri din întreaga țară, în domeniile sănătăţii, educaţiei, serviciilor sociale. Proiectele au avut peste 3 milioane de beneficiari – copii, tineri, vârstnici, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Până în prezent, Fundaţia Vodafone România a investit 31 de milioane de euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile non-profit partenere.

One Comment
  1. Achilleas Kanaris va fi noul CEO Vodafone România de la 1 iulie - Revista Biz
    […] precum Împreună mai puternici, Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă, dar și prima Pădure Inteligentă din România au fost implementate în timpul mandatului său. […]

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: