Tech

Vodafone România lansează manifestul și platforma digitală „Împreună suntem mai puternici”, curatoriată de Tudor Chirilă

27 apr. 2020 2 min

Vodafone România lansează manifestul și platforma digitală „Împreună suntem mai puternici”, curatoriată de Tudor Chirilă

Reading Time: 2 minute

Prin solidaritate și eforturi unite, oamenii și societatea pot depăși momentele dificile cu care ne confruntăm din cauza pandemiei de COVID-19, aceasta fiind motivația din spatele noului manifest al Vodafone România, „Împreună suntem mai puternici”.

Manifestul este dublat de platforma digitală cu același nume, care facilitează accesul online al utilizatorilor la cursuri și spectacole live: muzică, teatru, clase de sport și masterclasses pentru dezvoltare personală și profesională (creativitate & utilitate, parenting, storytelling, actorie etc).

„Totul este acum, mai mult ca oricând, legat de tehnologie și conexiuni. Copiii noștri urmează lecții online, ne-am transformat sufrageriile în birouri confortabile, iar divertismentul și clasele de sport sunt disponibile exclusiv pe platformele de streaming. Surprinzător, dar simt că putem sta mai aproape de prieteni, de familie și de cei dragi, chiar dacă suntem fiecare în casele noastre”, a declarat Mostafa El Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Curatorul platformei digitale este Tudor Chirilă, care va ajuta vizitatorii online să rămână conectați la muzică și teatru și să susțină artiștii direct de acasă. Alături de Tudor Chirilă, la proiect participă artiști cunoscuți precum Irina Rimes, byron, Damian Drăghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Țăndărică, Alexandra Ușurelu, dar și artiști independenți precum Jean Gavril, Dragoș Moldovan sau Alina Manole.

Platforma va oferi momente de teatru live interpretate de Florin Piersic Jr., Șerban Pavlu, Dorina Chiriac sau Marius Chiv, dar și acces la cursuri variate precum: hairstyling (Sorin Stratulat), cooking (Alex Petricean), gaming (Maximilian Ioan) sau magie (Marius Drăguș).

În plus, platforma digitală a Vodafone îi ajută pe oameni să continue să facă exerciții fizice și să mențină un stil de viață sănătos și echilibrat, prin participarea la cursuri de fitness online care includ yoga, cardio & balet și antrenamente funcționale.

Actorii, cântăreții, instructorii de fitness și specialiștii din varii domenii vor ține sesiuni live în fiecare zi, programul fiind disponibil pe platformă.

„Cred că acum mai mult ca oricând învățăm că rolul social al artiștilor este unul indispensabil. Și că este nevoie ca artiștii să fie liberi să continue să arate lumea așa cum o văd ei. Și că diversitatea asta a viziunilor poate să creeze echilibru social, mai ales într-o perioadă în care balanța este atât de fragilă. Artiștii creează identitate, bucură, enervează, intrigă, revoltă, mângâie, contribuie, iar independența lor este la fel de importantă ca a presei”, a declarat Tudor Chirilă, curatorul platformei digitale.

Pe lângă oportunitatea de a putea accesa conținut de calitate, utilizatorii au posibilitatea de a susține comunitățile pentru a trece cu bine peste această pandemie prin donații directe către cei care realizează momentele de teatru, muzică și masterclasses în platformă.

One Comment
  1. Achilleas Kanaris va fi noul CEO Vodafone România de la 1 iulie - Revista Biz
    […] precum Împreună mai puternici, Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă, dar și prima Pădure Inteligentă din România au […]

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: