Stiri Tech

Muzica, Facebook, Twitter si Evernote direct pe Vector Watch

25 ian. 2016 < 1 min

Muzica, Facebook, Twitter si Evernote direct pe Vector Watch

Reading Time: < 1 minut

Incepand de astazi, posesorii ceasului inteligent Vector Watch se vor bucura de noi aplicatii si functionalitati in cadrul platformei ce include acum si stream-uri pentru conturile de Facebook si Twitter, cat si aplicatii pentru Evernote, Nest si muzica.

Prin aplicatia de muzica, posesorii unui Vector Watch vor putea schimba, opri sau controla volumul melodiilor ascultate direct de pe ceas. De asemenea, odata cu noua aplicatie, utilizatorii vor primi pe ceas cele mai recente informatii din Facebook si Twitter precum evenimentele viitoare, numarul de “likes si share-uri” la ultimele postari, venite atat pentru conturile personale, cat si pentru paginile sociale aflate in administrare.

Pentru persoanele bine organizate, Vector ofera posibilitatea deschiderii listei de activitati zilnice din Evernote direct din interfata ceasului. Mai mult, cei ce detin termostatele Nest, pot controla temperatura locuintei, de la distanta, folosindu-se de ceasul Vector.

Noile functionalitati sunt acum disponibile pentru sistemele de operare iOS si Android prin actualizarea aplicatiei din App Store, respectiv Google Play. Pentru posesorii unui Windows Phone, platforma va fi actualizata in perioada urmatoare.

Utilizatorii Vector Watch pot vedea dintr-o privire ce intalniri au programate in acea zi, cine suna sau cine a trimis mesaje, care sunt cele mai importante stiri ale zilei cu aplicatiile CNET, BBC, The Economist si ESPN. Totodata, senzorii de inregistrare a activitatii personale pot furniza un sumar al activitatii fizice de peste zi (numar de pasi, distanta parcursa, ore dormite sau comportamentul in timpul somnului). Impreuna cu aplicatiile specifice de fitness, posesorul unui ceas inteligent Vector poate stabili si urmari anumite obiective in privinta stilului sau de viata. Aspectul fetelor ceasului, impreuna cu alarmele sau fusurile orare pot fi modificate modificate cu ajutorul aplicatei mobile Vector Watch.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: