Companii Stiri

Vodafone Romania muta 2.300 de angajati in sediu nou

28 iul. 2016 2 min

Vodafone Romania muta 2.300 de angajati in sediu nou

Reading Time: 2 minute

Globalworth Tower din Bucuresti este noul “cartier general” al companiei Vodafone Romania, operatorul mutand aici 2.300 de angajati din toate departamentele companiei, care inainte lucrau in trei sedii diferite. Suprafata ocupata de Vodafone Romania in noul sediu este de 17.800 mp, distribuiti pe etajele 1-8, mezanin si o parte din parter. Lucrarile de amenajare au durat patru luni, iar mutarea propriu-zisa, o luna.

Globalworth Tower_007 ZEN_6555

“Nu va pot spune precis suma investita în noul sediu, dar este de ordinul milioanelor de euro. Am închiriat pe termen lung”, a declarat azi Ravinder Takkar, CEO Vodafone România, Ravinder Takkar, la o intalnire cu presa.

Globalworth Tower se afla in zona statiei de metrou Aurel Vlaicu, operatorul avand printer “vecini” Orange (cladirea Skanska), Oracle, IBM etc.

ZEN_6789 ZEN_6985 ZEN_7159

Cladirea in care Vodafone Romania isi desfasoara activitatea este un “imobil verde”, fiind proiectata si executata conform standardului LEED Platinum. Dispune de parcare pentru masini electrice care permite alimentarea lor, parcare subterana si supraterana pentru biciclete si pentru motociclete, foloseste apa de ploaie reciclata, asigura un consum eficient al energiei electrice prin sistemul automat de control al facilitatilor si de iluminat.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: