Business Companii Stiri

Vox Technology Park Timișoara închiriază birouri către Nestle, MHP și Tech Mahindra

10 sept. 2019 2 min

Vox Technology Park Timișoara închiriază birouri către Nestle, MHP și Tech Mahindra

Reading Time: 2 minute

Proiectul de birouri Vox Technology Park din Timișoara a închiriat o suprafață de 1.200 metri pătrați de birouri. Companiile care au ales relocarea sunt Nestle; MHP, subsidiară Porche, companie de consultanță IT dedicată segementului Mobility & Manufacturing și Tech Mahindra, companie care oferă soluții telecom și servicii de tehnologie informațională.

Vox Technology Park a obținut recent certificarea verde finală BREEAM cu ratingul “Excellent” și un punctaj total de 86,7%, cel mai mare punctaj acordat vreodată unui proiect imobiliar din România.

Vox Technology Park a fost inaugurat în 2018 în Timișoara în urma unei investiții totale de 30 milioane euro și dispune de o suprafață închiriabilă de 26.600 metri pătrați.

În urma acestei noi serii de tranzacții Nestle va reloca în Vox Technology Park centrul său local de servicii financiare.

MHP Consulting România va forma o nouă echipă în Timișoara, compania fiind deja prezentă cu peste 400 de angajați în filiala din Cluj Napoca din 2014. 

Tech Mahindra va intra pe piața din România direct prin intermediul noului birou din Timișoara Compania oferă soluții telecom, call centre și servicii de tehnologie informațională, fiind una dintre cele mai mari companii de profil din India, cu venituri anuale de peste 5 miliarde dolari și peste 125.000 de angajați la nivel mondial.

“Prin atragerea acestor noi companii de renume suntem tot mai aproape de a crea un parc de afaceri redutabil și mai ales a unui ecosistem proprice dezvoltării companiilor din segmentul IT și tehnologie active în Timișoara. Avem în acest moment mai mult de 10 companii și echipe active în aceste segmente de business și vom continua să îmbunătățim atât mixul de chiriași cât și oferta de servicii și facilități oferite”, a declarat Vlad Vela, director general, Vox Property Group.

Proiectul oferă facilități precum posibilitatea identificării biometrice printr-o aplicație care generează o cheie de acces de tip QR code în urma recunoașterii faciale sau a amprentei, dar și avantaje competitive pentru angajați precum spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness sau spații comerciale și de servicii.

În plus, Vox Technology Park a închiriat de curând 2.100 de metri pătrați către operatorul centrelor de fitness Nextfitt, care va deschide unul dintre cele mai mari cluburi de fitness din Timișoara, în urma unei investiții de 1,1 milioane euro.

Dezvoltatorul proiectului mai are în derulare și construcția proiectului rezidențial Vox Vertical Village, poziționat în imediata apropiere a proiectului de birouri. Vox Vertical Village reprezintă primul concept de “oraș pe verticală” dezvoltat pe plan local, urmând a fi livrat pe piață la finalul anului 2019, în urma unei investiții de 14 milioane euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: