BizRemote by certSIGN Interviuri Lifestyle

Wael Ali, MTS Globe: Omul care aduce turiști în Egipt

31 mai 2021 2 min

Wael Ali, MTS Globe: Omul care aduce turiști în Egipt

Reading Time: 2 minute

Cu un portofoliu de peste 300 de hoteluri în Egipt, MTS Globe poate oferi turiștilor europeni experiențe variate și complete.  Wael Ali, Executive Manager al MTS Globe, spune că numărul turiștilor români în Egipt a evoluat spectaculos în 2021. Și este abia începutul. 

Cum a evoluat businessul MTS Globe în Hurghada până acum în acest an și ce estimări aveți pentru sezonul estival?

Evoluția a fost spectaculoasă, cu un număr mult mai mare de zboruri din România în 2021. Acestea au compensat pierderea turiș­tilor din Germania, Marea Britanie și țările scandinave, unde au fost impuse restricții stricte de călătorie. Pentru această vară, însă, estimăm o creștere foarte mare din piața germană, afectată de lockdown până acum. La fel, și piața din Rusia va începe să ia avânt în următoarea perioadă.

Câți turiști români a adus MTS în Hurghada până acum în 2021 și cum arată lunile următoare? Din ce alte țări aduceți turiști aici?

Doar în luna aprilie avem aproape 10.600 de sosiri din România și, deja, pentru luna mai avem confirmate mai bine de 5.600 de sosiri. Ținta noastră pentru întregul an este însă să atingem 100.000 de sosiri, o cifră semnificativă.

Principalele piețe pentru noi din punctul de vedere al turiștilor sunt Germania, Franța Ucraina, Elveția, Marea Britanie, țările scandinave, Italia, Slovacia, fostele țări din CSI, Europa de Est și Rusia. Sezonul începe în peri­oada următoare și creșterile vor fi importante.

Ce servicii oferiți turiștilor?

Pe lângă, evident, cazare și transfer de la aeroport, oferim excursii la obiective importante, evenimente, avem și programe de croaziere pe Nil și multe altele, totul pentru ca turiștii să aibă o experiență extraordinară prin intermediul nostru.

Cum arată oferta MTS Globe de hoteluri și resort-uri?

Avem în portofoliul nostru peste 300 de hoteluri, nu doar în Hurghada, ci și în Sharm Elshakh, Marsa Alam, Cairo, Luxor și Aswan.

Cum colaborați cu Karpaten Turism?

Cooperarea noastră cu cei de la Karpaten ­Turism a debutat în noiembrie 2019. Noi le oferim servicii turistice complete și sunt printre cei mai buni parteneri ai noștri din Europa. Sunt foarte profesioniști și colaborăm extraordinar cu ei, parcă facem parte din aceeași familie.

Cum intenționați să atrageți mai mulți turiști din România în Hurghada, în particular, și în Egipt, în general?

Vom avea acorduri de exclusivitate cu hoteluri pentru piața din România, vom oferi garanția disponibilității camerelor în perioa­dele de vârf de sezon și vânzările vor crește în consecință.

Articolul a fost inițial publicat în Biz nr. 353 (7 mai – 7 iunie 2021). Dacă dorești să primești Revista Biz prin curier, abonează-te aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: