Lifestyle Stiri

PC Garage deschide „The Playground” la Comic Con 2016

25 mai 2016 < 1 min

PC Garage deschide „The Playground” la Comic Con 2016

Reading Time: < 1 minut

In perioada 27 – 29 mai, va fi amenajat standul „The Playground by PC Garage“, spatiul dedicat pasionatilor de jocuri, in pavilionul C5 din incinta Romexpo. La acelasi stand va fi si faimosul robot BB-8 din cel mai nou film „Star Wars“. Acesta poate fi controlat prin telefon sau tableta. De asemenea, zilnic, vor fi puse in joc super premii oferite de PC Garage, Logitech si HyperX. Misiunea PC Garage la aceasta editie de Comic Con este sa puna accentul mai ales pe gaming ca experienta distractiva, in detrimentul jocurilor competitive, care pot naste uneori, „razboaie“ chiar si intre prieteni.

Magazinul a mai pregatit pentru evenimentul din weekend si zona „Free Play“, care va aduce multe surprize vizitatorilor, printre care experiente de joc pe cele mai tari sisteme PC Garage. In zona „Single-Player Challenge“, participantii sunt incurajati sa demonstreze ca sunt cei mai buni la jocurile care vor fi pregatite. Si PC Garage mai lanseaza o provocare: „Co-Op Challenge Area“, o competitie care incurajeaza colaborarea in echipa.

Acestea sunt insa jocuri clasice, deja stiute din generatie in generatie, dar pentru cei care-si doresc senzatii tari, va fi disponibil kit-ul de realitate virtuala Oculus Rift. Pentru acesta, magazinul a pregatit un sistem PC pe masura: Garage VR Duality. Acesta este echipat cu cea mai puternica placa grafica pentru VR de la AMD: Radeon Pro Duo.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: