BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

World Class deschide cluburile în două faze. Următoarele două săptămâni sunt gratuite pentru toți membrii

15 iun. 2020 2 min

World Class deschide cluburile în două faze. Următoarele două săptămâni sunt gratuite pentru toți membrii

Reading Time: 2 minute

Deși măsurile oficiale de relaxare permit World Class să redeschidă toate cluburile sale, rețeaua de health & fitness a decis să ia măsuri suplimentare de siguranță și să adopte o strategie de redeschidere în două faze.

O serie de cluburi World Class se vor deschide pe 15 iunie, în timp ce toate celelalte vor urma un plan riguros de redeschidere care va fi anunțat la timp. Perioada cuprinsă între 15-30 iunie va fi gratuită pentru toți membrii World Class.

Programul cluburilor poate fi modificat, iar numărul de persoane permise în același timp va fi, de asemenea, limitat. Prin urmare, accesul la toate facilitățile, sesiunile de group fitness, dar și zonele de gym va fi posibil numai prin rezervare online sau în aplicația World Class. Clasele de group fitness vor fi reluate cu o distanțare strictă între participanți: 10 metri disponibili pentru fiecare dintre ei. În zona de gym, distanța asigurată între membri va fi de 7 metri. Toate facilitățile clubului vor fi deschise începând cu 15 iulie, cu excepția saunelor și piscinelor interioare.

„Prioritatea noastră numărul unu este să începem redeschiderea cluburilor noastre într-un mod care să elimine riscul de a răspândi coronavirusul. Standardele noastre stricte de siguranță au fost elaborate pentru a ne asigura că angajații, colaboratorii, membrii, precum și echipa noastră vor lucra într-un mediu sigur în totalitate”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Toate cluburile World Class au fost dezinfectate înainte de redeschidere printr-o tehnologie avansată de nebulizare. De asemenea, a fost elaborat un nou standard de siguranță ce va fi impus cu strictețe în toate cluburile din rețea. Noile măsuri de siguranță și prevenție includ menținerea distanțării sociale, limitarea gradului de ocupare, igienizarea periodică a suprafețelor, echipamentelor și accesoriilor, precum și monitorizarea sănătății angajaților la intrarea în cluburi. Stațiile de dezinfectare vor fi disponibile pentru membri și personal, în toate zonele cluburilor.

Platforma de antrenamente online lansată de World Class în timpul stării de urgență  va continua să funcționeze atât pentru membrii World Class, cât și pentru non-membri la prețuri speciale. Pentru cei care încă nu doresc să se întoarcă la antrenamente în interior, World Class a introdus sesiuni de antrenamente personale în aer liber.

World Class România are 40 de cluburi de health & fitness în întreaga țară și peste 64.000 de membri.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: