Companii Stiri

Lidl, un nou magazin in Bucuresti

22 iul. 2016 2 min

Lidl, un nou magazin in Bucuresti

Reading Time: 2 minute

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea unui magazin in Bucuresti, in data de 28 iulie, reteaua sa ajungand la 196 de magazine in toata tara. Acesta este cel de-al 21-lea magazin din Bucuresti si al 28-lea din Bucuresti-Ilfov, fiind situat pe strada Teius, nr. 2.

Odata cu noului magazin, vor fi createpeste 20 de noi locuri de munca, arata compania, intr-un comunicat de presa. Magazinul va avea o suprafata de 1200 metri patrati si aproape 100 de locuri de parcare. Orarul de functionare a noii unitati va fi: intre 7:30 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 8:00 si 21:00.

Potrivit reprezentantilor Lidl, inaugurarea magazinului din Bucuresti continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.

Procesul de constructie a noului magazin se afla in linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor, in conformitate cu normele de protectie a mediului.  Astfel, alaturi de noul sediu central Lidl din Bucuresti si de sediul logistic de la Lugoj, procesul de executie a noului magazin se aliniaza trendului de dezvoltare imobiliara durabila, care se incadreaza in standardele europene, se arata in comunicat.

Deschiderea noului magazin ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Astfel, in ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele. Totodata, in saptamana urmatoare deschiderii magazinului, de joi pana duminica, clientii vor beneficia de o degustare a produselor delicioase din Bucataria Lidl.

Activand in 27de tari din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigura aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: