Stiri Tech

X3 Soul, acum si in varianta mini1 min

02/02/2016 1 min read

author:

X3 Soul, acum si in varianta mini1 min

Reading Time: 1 minut

Compania brasoveana Allview lanseaza modelul mini pentru X3 Soul, un smartphone Dual SIM ce oferă conectivitate 4G Dual Mode (FDD si TDD) pe ambele SIM-uri, alternativ. Este echipat cu procesor Quad Core 64-bit, dispune de o memorie RAM de 1GB si ruleaza sistemul de operare Android 5.1, Lollipop. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 128GB in regim Single SIM.

 

X3 Soul mini 3

 

X3 Soul mini 2

Display-ul HD IPS de 5 inci este construit folosind tehnologiile ONCELL si Full Lamination, cu ecran de sticlă 2.5D.

Camera principala este de 13MP, compusă din 5 lentile, cu functii precum: mod Vizualizare din mai multe unghiuri, surprinde traiectoria unei persoane prin mod Urmarire miscare sau reda in clipuri scurte procese care se desfasoara intr-un interval de timp mai mare cu ajutorul modului Filmare lenta.

Acumulatorul de 2350mAh asigura pana la 720 de minute de convorbire si 235 de ore in stand-by, promite producatorul.

Smartphone-ul X3 Soul mini este disponibil de astazi, pe baza de  precomanda, la pretul de 849 lei iar livrarile vor incepe din 12 februarie.

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE