MarComm Publicitate Stiri

Publicis a câștigat pitch-ul OLX

1 aug. 2019 2 min

Publicis a câștigat pitch-ul OLX

Reading Time: 2 minute

După un pitch care s-a întins pe durata a trei luni, Publicis România a fost aleasă noua agenție pentru comunicarea întregului portofoliu de branduri OLX Group România: OLX, Autovit.ro şi Storia.ro.

Până în momentul licitației, Publicis România se ocupa de comunicarea brandului Storia.ro, de acum înainte va oferi servicii de creație, strategie, digital, BTL pentru toate cele trei mărci, reunite sub OLX Group.

Pitch-ul Storia.ro a fost câștigat în 2017.

La nivel internațional, grupul OLX este prezent în 35 de țări și are peste 5.000 de angajați. Serviciile OLX Group sunt folosite lunar de peste 350 de milioane de persoane. OLX România, parte a OLX Group, este liderul pieței locale de anunțuri generaliste, cu peste 4 milioane de anunțuri active și o medie lunară de peste 10 milioane de vizitatori, potrivit SATI. Autovit.ro este cea mai mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de mașini noi și second-hand, cu o experiență de peste 19 ani pe piața de profil. Storia.ro este site-ul de anunţuri dedicat exclusiv segmentului imobiliar, lansat de OLX în luna august 2016. Site-ul însumează peste 140.000 de oferte pentru locuinţe în imobile noi sau în blocuri vechi, fiind folosit în mod activ de peste 1.600 de agenții imobiliare și dezvoltatori la nivel naţional.

În ultimii 4 ani, agenția Publicis, parte a Publicis Groupe România, a câștigat 98 de premii la Cannes Lions, Clio, D&AD, New York Festivals, The One Show, Eurobest, Golden Drum, Effie Awards, Art Directors Club of Europe (ADC*E), AD Stars, Fibra Awards și Internetics.

Publicis Groupe este organizat în patru Solution Hubs: Publicis Communications (Publicis Worldwide, Saatchi & Saatchi, Leo Burnett, BBH, Marcel, Fallon, MSL, Prodigious), Publicis Media (Starcom, Zenith, Spark Foundry, Blue 449, Performics, Digitas), Publicis Sapient și Publicis Health. Prezent în peste 100 de țări, Publicis Groupe are peste 80.000 de angajați. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: