Business Companii CSR Stiri

Zentiva donează 3.600 litri de dezinfectanți

11 mai 2020 < 1 min

Zentiva donează 3.600 litri de dezinfectanți

Reading Time: < 1 minut

Zentiva România a produs 3600 litri de dezinfectanți (gel pentru mâini), care vor fi donați unităților medicale publice, spitalelor și cabinetelor medicale de pe întreg teritoriul țării. Donația de dezinfectanți se adaugă celor peste 130.000 de echipamente de protecție distribuite către mai mult de 200 spitale și cabinete medicale individuale.

Continuăm să sprijinim sistemul românesc de sănătate și corpul medical cu materiale indispensabile în această perioadă (…) Donațiile noastre merg către un număr extins de spitale, precum și către medicii de familie, aflați în egală măsură în prima linie. Le suntem recunoscători tuturor și îi asigurăm de respectul și sprijinul nostru”, a declarat Simona Cocoș, Directorul General Zentiva România și Moldova. 

Până la finalul lunii aprilie, Zentiva a donat tipuri de materiale precum: măști, mănuși de unică folosință, botoși, viziere, capeline, combinezoane, covorașe și soluție biocidă. Aceste materiale au fost distribuite în spitale, beneficiind de ele peste 7.200 de cadre medicale din linia întâi.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: