fbpx
Antreprenori Stiri

Zizin investeste intr-un centru de ingrijire a pielii1 min

19/07/2016 < 1 min read

Zizin investeste intr-un centru de ingrijire a pielii1 min

Reading Time: < 1 minut

Cu o investitie de peste 500.000 de euro, Apemin Zizin deschide DermaCare Clinique, un centru de ingrijire a pielii, dotat cu cea mai noua aparatura si tehnologie din domeniu.

Pornind de la sloganul “Imaginea ta conteaza. Meriti mai mult!”, actionarii majoritari ai companiei Apemin Zizin au decis sa dezvolte un proiect de business nou si au lansat centrul DermaCare Clinique. Clinica, situata pe strada Petre Lintes din Bucuresti este un centru de ingrijire a pielii, cu echipamente de ultima generatie si specialisti cu o inalta pregatire in domeniu.

Clinica pune la dispozitia clientilor proceduri menite sa imbunatateasca conditia pielii, asigurand in acelasi timp o senzatie de confort si relaxare. Pachetul de servicii oferit de clinica este divers si acopera mai multe nevoi: cosmetica, terapii corporale, dar si proceduri de epilare progresiv definitiva.

“Ideea acestui proiect a pornit din experienta proprie. In valtoarea activitatilor zilnice, atat femeile, cat si barbatii, acorda prea putin timp ingrijirii lor. Astfel, am dezvoltat conceptul DermaCare Clinique, un centru de ingrijire a pielii cu un ambient deosebit, cu echipamente de ultima generatie si profesionisti cu experienta. Venim cu o viziune noua pe care vrem sa o transmitem clientilor nostri, asa cum sloganul nostru o arata: Imaginea ta conteaza. Meriti mai mult”, spune Laura Lazar, CEO DermaCare Clinique.  

DermaCare Clinique_4

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *