Companii Stiri

Zoltán Pilecki, noul CEO al companiei Casa Rusu

19 ian. 2021 2 min

Zoltán Pilecki, noul CEO al companiei Casa Rusu

Reading Time: 2 minute

Casa Rusu, compania de retail a producatorului român de mobilier Rus Savitar, anunță numirea lui Zoltán Pilecki în funcția de CEO.

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria de retail, Zoltán Pilecki a ocupat funcții de conducere în companii precum Alveus și Studio Moderna. Este licențiat în Economie și Managementul Afacerilor la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj și a absolvit un MBA în Management General la IEDC-Bled School of Management.

Din poziția de CEO al Casa Rusu, Zoltán Pilecki va continua dezvoltarea strategică a companiei, urmărind îmbunătățirea proceselor, expansiunea teritorială și dezvoltarea de noi produse, punând, în același timp, accent pe standardele ridicate de calitate, de care se bucură astăzi clienții Casa Rusu. Zoltán Pilecki își propune să capitalizeze poziția de lider de piață a business-ului Casa Rusu pentru a-i continua creșterea pe piața locală și pentru a se extinde la nivel regional, în Europa, prin dezvoltarea rețelei de magazine și prin intermediul magazinului online, arată compania, într-un comunicat de presă.

„Suntem încântați că Zoltán Pilecki va prelua conducerea Casa Rusu și suntem încrezători că experiența sa internațională precum și parcursul său profesional de succes vor sprijini creșterea acestui brand de referință, fondat și dezvoltat de către familia Rusu și echipa Casa Rusu” , a declarat Matei Gaburici, reprezentant Greenbridge Partners și membru al consiliului de administrație.

În septembrie 2019, Cristian Rusu, fondatorul companiilor Casa Rusu și Rus Savitar, și Greenbridge Partners au încheiat un parteneriat strategic care viza dezvoltarea celor două companii românești. Cristian Rusu este acționar și continuă să conducă operațiunile companiei Rus Savitar în cadrul grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Fondat în 1994 de către către familia Rusu, Grupul Rus Savitar – Casa Rusu este liderul național în producția de PAL, producând anual 2 milioane de mp de PAL din totalul de 6 milioane de mp disponibili în țară. Compania are aproximativ 1,300 de angajați și deține o rețea de 20 de magazine proprii și 7 magazine partenere

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: