Companii Stiri

100 de ani de la prima sticla Contur Coca-Cola1 min

16/11/2015 1 min read

author:

100 de ani de la prima sticla Contur Coca-Cola1 min

Reading Time: 1 minut

Astazi, Compania Coca-Cola sarbatoreste un moment memorabil in istoria sa. 16 noiembrie este ziua in care a fost brevetata prima sticla Contur Coca-Cola – o creatie unica, dezvoltata in anul 1915, de catre Root Glass Company din Terre Haute, Indiana.

Un secol mai tarziu, formele neschimbate ale sticlei Contur au devenit un simbol international si o sursa de inspiratie pentru artisti de renume, designeri si scenografi.

Pentru a marca data de 16 noiembrie si implinirea celor 100 de ani, Compania Coca-Cola lanseaza in premiera un nou spot aniversar, disponibil in mediul online. Noul clip poate fi vizionat aici.

Pe parcursul anului 2015, 140 de tari din lume au sarbatorit 100 de ani alaturi de figuri legendare precum Elvis Presley sau Marilyn Monroe si de momente unice in compania artistilor contemporani precum Rita Ora sau Avicii.

In Romania, Coca-Cola a dezvoltat un nou spot TV, a intampinat consumatorii cu provocari creative, panouri outdoor si clipuri video cu Delia si Connect-R. Totodata, in baza unui concurs, fanii Coca-Cola au avut ocazia sa devina protagonistii panourilor aniversare, alaturi de cei doi artisti locali.

Tot anul acesta, in iunie 2015, Coca-Cola a inaugurat in Piaţa Universitaţii un magazin Pop-Up si le-a oferit consumatorilor posibilitatea de a achiziţiona obiecte şi accesorii veritabile din lumea Coca-Cola, precum şi de a-si personaliza sticlele Contur cu propriile fotografii.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE