Companii

Aplicația Clever devine FREE NOW

4 nov. 2019 2 min

Aplicația Clever devine FREE NOW

Reading Time: 2 minute

Clever, aplicația care oferă soluții de transport în regim de taxi sau transport alternativ, va deveni în următoarele luni FREE NOW, parte a grupului internațional NOW, lansat de Daimler și BMW în luna februarie 2019.

Transformarea va permite pasagerilor din România, dar și din cele peste 100 de orașe din nouă țări europene în care grupul activează – Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria și Suedia – , să folosească doar o aplicație pentru a găsi cea mai bună variantă de transport.

“Migrarea către FREE NOW este un capitol important în demersul nostru de a oferi o gamă completă de servicii de mobilitate într-o singură aplicație. Cu Free Now, pasagerii vor putea să folosească aceeași aplicație de e-hailling oriunde în Europa. Doar în 2019, Clever a transportat peste un milion de pasageri în România, fiind cea mai descărcată aplicație din industrie la nivel național”, a declarat Andrei Frunză, CEO Clever / Free Now România.

Clever va fi operațională un timp concomitent cu noua aplicație FREE NOW, până când va fi complet înlocuită de aceasta.

“Este un pas important în strategia noastră de extindere a portofoliului de soluții dedicate celor 14 milioane de pasageri existenți la nivel european. Ei vor putea folosi aplicația FREE NOW și în România, ceea ce înseamnă potențial de creștere a cererii pentru șoferii români. Vrem aceștia să aibă siguranța comenzilor și venituri pe măsură”, spune EckartDiepenhorst, CEO, FREE NOW Europa.

Pe plan internațional, Now oferă SHARE NOW – serviciu de închiriere mașini direct de pe stradă; PARK NOW – serviciu de parcare digitală, prin care utilizatorii pot rezerva un loc de parcare; CHARGE NOW – serviciu care oferă localizarea punctelor de încărcare electric și REACH NOW– aplicație multimodală pentru servicii de transport.

După lansarea oficială, platforma multimodală de servicii care conectează șoferii deopotrivă cu pasageri români și străini, va fi curând disponibilă pasagerilor  prin intermediul magazinele de aplicații ale Apple și Google.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: