Lifestyle Stiri

S-a deschis sezonul estival la Divertiland

12 iun. 2015 < 1 min

S-a deschis sezonul estival la Divertiland

Reading Time: < 1 minut

Parcul acvatic de distractii Divertiland isi redeschide incepand de vineri, 12 iunie, portile, marcand astfel inceputul celui de-al treilea sezon complet de operare.

In acest an, Divertiland asteapta peste 130.000 de noi vizitatori, iar pana la finalul sezonului, si-a planificat sa treaca pragul de 400.000 de clienti de la inaugurare.

Noutatile sezonului 2015 sunt: o piscina incalzita pentru copii, o noua zona de  food corner si mai multe optiuni de activitati in aer liber, precum extinderea programului scolii de surfing, cursuri de yoga si SUP yoga, cursuri de inot pentru incepatori sau de perfectionare a stilului de inot

Divertiland este dotat cu 22 de tobogane pentru toate varstele, singura piscina cu valuri si unica plaja cu nisip din Bucuresti, zona speciala pentru copii, cu piscina incalzita, structura de tip Bungee Dome si multe altele.

O noutate a sezonului trecut a fost inaugurarea terenului de volei, cea mai intinsa suprafata de plaja din Bucuresti, de peste 8000 mp de nisip fin, intretinuta dupa cele mai inalte standarde internationale.

Preturile biletelor de acces la Divertiland pentru sezonul 2015 incep de la 40 de lei pentru adulti, iar copiii sub 3 ani beneficiaza de acces gratuit. Studentii, elevii si seniorii peste 60 de ani, ca si cei care doresc sa vina la Divertiland dupa programul de lucru normal, beneficiaza de preturi speciale la casierie. Exista de asemenea posibilitatea achizitionarii de bilete online.

Transportul public spre Divertiland este asigurat si anul acesta prin intermediul trenurilor CFR sau cu autobuzul 236, cu plecare de la statia de metrou Eroilor sau cu microbuzele puse la dispozitia vizitatorilor in mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Pacii (zona Turbohale), Divertiland si retur.

Parcul are o capacitate de peste 5.000 de persoane pe zi, iar in interior se regasesc sezlonguri, umbrele si colaci.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: