Finanțe Stiri

UniCredit Bank dubleaza reteaua de ATM-uri

15 dec. 2015 2 min

UniCredit Bank dubleaza reteaua de ATM-uri

Reading Time: 2 minute

UniCredit Bank si Euronet Romania anunta incheierea unui parteneriat prin care detinatorii de carduri emise de banca pot folosi reteaua de 470 de ATM-uri a Euronet. Prin incheierea acestui parteneriat, UniCredit Bank ofera clientilor sai care detin carduri o retea de peste 1.000 de ATM-uri si echipamente multifunctionale de eliberare si depozitare numerar, una dintre cele mai extinse din sistemul bancar, arata banca, intr-un comunicat de presa.

Pentru toate operatiunile efectuate in reteaua de ATM-uri a Euronet, clientii UniCredit Bank beneficiaza de o structura de comisionare si de standarde de securitate identice cu cele practicate in reteaua de bancomate proprie bancii.

Intr-o prima faza, in reteaua Euronet clientii UniCredit Bank vor putea efectua retrageri de numerar, schimbarea PIN si interogari de solduri, pentru ca ulterior, din prima parte a anului viitor, pe lista de operatiuni disponibile sa se adauge mini extras de cont (tiparirea ultimelor 10 tranzactii efectuate), mobile top-up si plati de facturi pentru furnizori ce au acorduri incheiate cu banca.

Harta punctelor in care sunt disponibile ATM-uri si echipamente multifunctionale, incluzand intreaga retea UniCredit Bank si Euronet Romania, este disponibila la: https://www.unicredit.ro/ro/branch-finder.html

“Parteneriatul cu Euronet Romania ne permite sa le oferim clientilor nostri una dintre cele mai extinse retele de ATM-uri si echipamente multifunctionale de eliberare si depozitare numerar din sistemul bancar romanesc si astfel, sa le fim mai aproape. Pentru noi, acest parteneriat cu Euronet este un pas firesc pe care il facem in contextul atentiei sporite pe care o acordam activitatii din segmentul de retail, pentru care am dezvoltat in ultima vreme numeroase produse si servicii – carduri de credit cu bonusuri si oferte unice, alternative atractive pentru economisire, produse competitive de cont curent, servicii de online si mobile banking”, a declarat Sorin Dragulin, Head of Retail Banking Sales UniCredit Bank.

„Parteneriatul incheiat cu UniCredit Bank reprezinta un moment important in dezvoltarea retelei noastre independente de ATM-uri, confirmand o data in plus succesul modelului nostru de business, si permite partenerului nostru sa ofere clientilor un nivel crescut de servicii si satisfactie, precum si sa realizeze o eficienta operationala sporita. UniCredit Bank este cea de-a noua banca in reteaua noastra din Romania, care include acum mai mult de 25% dintre bancile prezente pe piata locala. Un astfel de interes din partea pietei este o marturie cu privire la strategia noastra care ar trebui sa incurajeze orice banca din Romania sa adere la reteaua de ATM-uri a Euronet”, a declarat Dimitris Verikios, Euronet Regional Managing Director.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: