Lifestyle Stiri

AOC si MMD in crestere pe piata europeana

29 dec. 2015 < 1 min

AOC si MMD in crestere pe piata europeana

Reading Time: < 1 minut

AOC si MMD, partener licentiat pentru monitoarele Philips si-au atins scopul de a deveni lideri pe piata europenea de monitoare. Companiile AOC si MMD sunt subsidiare ale TPV, cel mai mare producator de display-uri din lume.

In cel de-al treilea trimestru, AOC si Philips au atins impreuna o cota de piata de aproximativ 15%, ceea ce inseamna o crestere a cotei de piata cu peste 26 de procente. „In ceea ce priveste cele doua branduri AOC si Philips, ne concentram in permanenta pe inovatie si pe nevoile consumatorului. Suntem specialisti in tehnologii de display, setam trendurile si suntem mereu in frunte cand noi categorii si solutii dau un impuls pietei. De exemplu, prin lansarea monitorului de 40 de inch cu rezolutie 4K am demonstrat ADN-ul nostru inovator. De asemenea, monitoarele cu ecrane de dimensiuni mari, cu QHD si rezolutie 4K, solutii ergonomice si prietenoase cu utilizatorii sunt doar cateva exemple ale dorintei noastre de a inova industria. Rezultatul consta intr-o cota de piata care ne face mandri si care evidentiaza faptul ca am ales strategia corecta”, spune Thomas Schade, vicepresedinte in cadrul AOC si MMD Europa.

Un pilon important care a condus la dezvoltarea celor doua branduri este si piata din Europa de Est. In vreme ce unele piete sunt inca competitive, ambele branduri si-au majorat cota de piata semnificativ – de la aproape 18 procente pana la aproape 27 de procente in prezent. Philips a inregistrat o crestere de peste 50% atingand o cota de piata de aproape 16%, ceea ce il pozitioneaza pe primul loc pe piata de monitoare. AOC a crescut cu mai bine de 40 de procente in ultimul trimestru, aducand brandul pe locul trei pe piata de monitoare din Europa de Est.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: