MarComm Stiri

Andreea Marin revine la TVR. Când începe noua ei emisiune din grila postului public

21/09/2020 < 1 min read

Andreea Marin revine la TVR. Când începe noua ei emisiune din grila postului public

Reading Time: < 1 minut

Surpriza grilei TVR2 din această toamnă este revenirea la postul public a Andreei Marin cu o emisiune proprie, potrivit unui anunță făcut de TVR.

Emisiunea „Nu există nu se poate”, în care Andreea Marin „va sta faţă în faţă cu oameni adevărați, în poveștile cărora privitorii se vor regăsi negreșit” va fi difuzată începând de luni, 12 octombrie.

Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV. Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR„, spune Andreea Marin.

Vedeta spune că există o nostalgie legată de spectacolul în direct, în care și ea se simte cel mai bine, doar că în perioada actuală de pandemie un format cu public mare nu este posibil. „Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent”, a mai declarat Andreea Marin.

Aceasta a adăugat că vrea să facă un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu șansa de a fi inspirat, încantat, motivat, de a afla ceva nou.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă