Management Stiri

Junio, aliatul studentilor pe piata muncii

14 ian. 2016 2 min

Junio, aliatul studentilor pe piata muncii

Reading Time: 2 minute

Tinerii aflati in cautarea unui loc de munca au la dispozitie de astazi platforma Junio, prin care isi pot gasi atat job-uri part time platite cat si proiecte de voluntariat, in care sa se implice pentru experienta

Platforma Junio a fost dezvoltata cu o investitie initiala de 50.000 de euro si pune la dispozitia tinerilor locuri de munca, ce le asigura acestora si timpul necesar activitatilor universitare. Conceptul Junio este fundamentat pe experienta castigata in ultimii ani prin seria de evenimente “Stagii pe Bune”. Cel mai des, studentii se confrunta cu doua mari probleme: daca se angajeaza full time, facultatea si cerintele acesteia vor fi ignorate, iar daca nu gasesc un loc de munca, risca sa aiba probleme financiare, dar si insuficienta experienta la finalul studiilor.

“Am urmarit de-a lungul anilor cateva mii de studenti care si-au inceput cariera prin Stagii Bune si am observat ca putem oferi mai mult, putem ajuta studenti din toate domeniile sa isi realizeze o cariera, imbinand scoala cu experienta practica si putem ajuta companiile sa implementeze programe care sa le aduca aproape de studenti si de mediul educational. Sper sa realizam aceste lucruri prin intermediul Junio”, spune Vlad Posea, cofondator Junio. Alaturi de Vlad Posea, in lansarea platformei Junio mai sunt implicati si Cornel Nitu si Valentin Popescu (Eau de Web).  

In urmatoarea perioada de timp, activitatea Junio se va extinde catre mai multe facultati si companii. Pentru acest inceput de an vor fi puse la dispozitia studentilor din Bucuresti si Iasi urmand ca in a doua jumatate a anului sa fie extinsa oferta si catre Cluj si Timisoara. In ceea ce priveste clientii, obiectivul este ca in sase luni sa fie aproximativ 100 de companii care sa recruteze prin intermediul Junio.

Junio, lansare in ianuarie 2015

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: