Companii Stiri

Alina Zarnescu si Florina Seres, promovate de Xerox la nivel regional

4 apr. 2016 < 1 min

Alina Zarnescu si Florina Seres, promovate de Xerox la nivel regional

Reading Time: < 1 minut

Alina Zarnescu si Florina Seres au fost promovate la nivel de regiune in cadrul Xerox Corporation pe pozitiile de Director, Human Resources, Central & Eastern Europe, Israel & Turkey (CIT) si, respectiv, General Manager Supplies, CIT. In locul Alinei Zarnescu a fost numita, incepand cu data de 1 aprilie, Manuela Son, iar departamentul Channels, condus pana acum de Florina Seres, va intra sub coordonarea Franciscai Lebrun, care va prelua pozitia de Channels Business Director.

“Avand in vedere performantele locale ale colegelor noastre Alina si Florina, promovarile la nivel international sunt consecinte firesti in evolutia lor profesionala. Sunt convins ca ele vor face fata cu brio provocarilor pe care le vor intampina in noile functii“,  a declarat azi Gabriel Pantelimon, General Manager Xerox Romania.

In noua calitate, Alina Zarnescu este responsabila cu dezvoltarea strategiei de resurse umane la nivelul Europei Centrale si de Est, Israel si Turcia, inclusiv pentru Xerox Services. Alina Zarnescu s-a alaturat echipei Xerox Romania in 2013, anterior lucrand la Procter & Gamble. Alina a coordonat implementarea sistemului GEMS HR in Romania.

In calitate de General Manager Supplies, Central & Eastern Europe, Israel & Turkey, Florina Seres se ocupa de dezvoltarea strategiei privind consumabilele la nivel regional, implementand initiativele Developing Markets Operations (DMO). Florina Seres s-a angajat la Xerox Romania in 2011, fiind pe rand Channels Manager si Channels Director. Sub conducerea ei, departamentul Channels a primit premiul „The Best CIT Channels Operations’’, cinci ani la rand.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: