Stiri Tech

Cum să obții un certificat internațional în inginerie

07/01/2021 < 1 min read

Cum să obții un certificat internațional în inginerie

Reading Time: < 1 minut

Asociaţia Patronală a Industriei de Software si Servicii inițiază un nou curs în portofoliul său – IREB Foundation Level, curs acreditat pentru obținerea certificării CPRE – Certified Professional for Requirements Engineering. Cu o durată de trei zile, acesta este dedicat aprofundării cunoștințelor în domeniul ingineriei și managementului cerințelor, acoperind toate standardele internaționale, terminologia, tehnicile și metodele necesare.

Primul curs are loc în perioada 27-29 ianuarie, sesiunile fiind organizate online. Pentru cei care se înscriu până în luna martie ANIS oferă un discount de 10% ca reducere de lansare.

Programul CPRE este dezvoltat de IREB (The International Requirements Engineering Board), organizație internațională non-profit, care se concentrează pe profesionalizarea celor specializați în Inginerie și Managementul cerințelor, iar examinările sunt susținute de iSQI (Interational Software Quality Institute), fiind recunoscute internațional. Cursul este segmentat pe trei niveluri profesionale – Foundation Certificate, Advanced Certificate și Expert Certificate și se desfășoară pe o perioadă de trei zile.

Trei zile de cursuri

Cursul organizat în România prin intermediul ANIS acoperă nivelul Foundation Certificate, program care nu solicită anumite cunoștințe sau calificări pentru înscriere, însă este dedicat specialiștilor care doresc să-și dezvolte aptitudinile și să aprofundeze domeniul ingineriei și managementului cerințelor. Acesta se focusează atât pe perspectiva teoretică, cât și pe cea practică, exercițiile și testările regăsindu-se într-un procent semnificativ. La finele celor trei zile de cursuri se va susține un examen final cu variante multiple, ce va avea o  durată de 75 de minute.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă