Companii

15 ani de Zilele Biz

15 sept. 2016 2 min

15 ani de Zilele Biz

Reading Time: 2 minute

ZileleBiz_grenada_siteCând lumea se schimbă, vorbește cu cei care schimbă lumea. Asta facem de 15 ani la Zilele Biz, cel mai relevant eveniment business-to-business din România: aducem în fața participanților antreprenorii, managerii și inovatorii care transformă lumea în care trăim și facem business.

Ediția Zilele Biz cu numărul 15, care are loc în perioada 14-18 noiembrie la hotel Novotel, adună în cele cinci zile de conferințe oameni care au luptat, s-au reinventat și au reușit să arate că și în România se poate face business de succes, în ciuda tuturor piedicilor care pentru alții reprezintă scuza perfectă de a renunța. Sunt cei care pot spune oricând “I shouldn’t be alive!”, dar care, iată, nu doar au supraviețuit, ci au reușit în business, în ciuda tuturor piedicilor.

Vă invităm la conferința din acest an să-i vedeți pe profesioniștii care au demonstrat și demonstrează că succesul este posibil si că noi, românii, suntem la fel de inovatori și creativi ca orice alt popor, că știm să facem performanță la nivel internațional.

ZileleBiz_spider_siteCa în toți cei 15 ani, va fi un maraton de business de cinci zile, pe cinci domenii (Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media & Marketing), susținut de performeri precum Iulian Stanciu – CEO eMAG, Radu Timiș – CEO CrisTim, Mircea Turdean – CEO Farmec, Antonio Eram – CEO Netopia, Boris Marte – Head of Innovation Hub Erste, Dumitru Popescu – CEO Arca Space Corporation, Marian Gazdik – Managing Director Startup Grind Europe, Adrian Boțan – Global Executive Creative Director McCann Worldgroup, Leslie Hawke – Co-Founder Ovidiu Rom. Veți putea afla în premieră povești despre succese și ratări, lecții de viață care schimbă destine de business și vă ajută să înțelegeți în ce direcție trebuie să mergeți.

Audiența evenimentului este specializată pe fiecare zi, reunind manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor și reprezentanți ai presei.

Campania de promovare a Zilelor Biz 2016 este realizată de Liviu David și Next Advertising.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: