Lifestyle Stiri

17 cluburi de fitness intr-un singur abonament

17 nov. 2015 < 1 min

17 cluburi de fitness intr-un singur abonament

Reading Time: < 1 minut

World Class Romania lanseaza o noua structura de abonamente in reteaua sa de cluburi de fitness din Bucuresti, Cluj si Timisoara. 17 cluburi, 325 de instructori si antrenori certificati, peste 50.000 de clase derulate anual, sunt doar cateva dintre facilitatile pe care clientii le pot alege prin cele patru tipuri de abonamente anuale: Bronze, Silver, Gold si Platinum. Totodata, World Class vizeaza anul acesta o crestere a cifrei de afaceri de 10% .

Abonamentul Bronze ofera acces in 7 cluburi World Class din tara, iar Silver in alte 3 cluburi, alaturi de cele 7. Abonamentul Gold le permite membrilor accesul in 13 cluburi, iar cei care opteaza pentru Platinum pot accesa intreaga retea World Class, inclusiv cluburile premium – World Class Grand si Downtown – si cluburile din tara.

“Odata cu extinderea retelei – anul acesta am adaugat cinci noi cluburi in portfoliul nostru – dorim sa oferim membrilor existenti si viitori posibilitatea de a accesa mai multe sau toate facilitatile si serviciile din cadrul World Class. Este un model de business nou pentru piata din Romania, care vizeaza oamenii cu un stil de viata activ si pune accent pe beneficii, precum proximitatea fata de locul de munca si casa ori diversificarea activitatilor de fitness”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class Romania si Serbia.

Pachetele Bronze, Silver, Gold si Platinum pot fi deja achizitionate la oricare dintre cluburile World Class, iar vechile tipuri de abonamente, realizate pe 12 luni, au fost convertite la noua formula.

Mai multe detalii despre noile tipuri de abonamente World Class puteti vedea aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: