BizRemote by certSIGN

20 de angajați de la fabrica Kandia din București sunt confirmați cu COVID-19. Ce măsuri a luat compania

19 iun. 2020 2 min

20 de angajați de la fabrica Kandia din București sunt confirmați cu COVID-19. Ce măsuri a luat compania

Reading Time: 2 minute

Compania Kandia Dulce a anunțat că a închis fabrica din București, după ce 20 de angajați ai acesteia au fost depistați cu COVID-19, și a decis să testeze toți angajații companiei.

„Am luat extrem de rapid toate măsurile necesare astfel încât angajații depistați pozitiv să fie izolați la domiciliu, conform protocolului medical actual. În plus, am luat legătura cu autoritățile și am anunțat aceasta situație astfel încât toți contacții direcți ai angajaților depistați pozitiv să fie anunțați și să ne asigurăm că sunt respectate toate regulile de autoizolare. Dorim să menționăm că niciunul dintre angajații depistați pozitiv nu a intrat în contact cu produsele companiei”, se arată într-un comunicat al Kandia Dulce.

Fabrica din București a companiei dispune de linii automate de producție și este certificată anual la standard High Level de companii autorizate în domeniul siguranței alimentare. Zilnic, toate spațiile de producție, vestiarele, cantinele și toaletele folosite de angajații din producție sunt dezinfectate zilnic și igienizate prin nebulizare.

Oficialii Kandia Dulce spun că accesul în companie (fabrică și birouri) a fost permis numai pe baza controlului de temperatură, iar fluxurile tehnologice au fost modificate astfel încât să existe o distanță de minim 2 metri între persoane, iar acolo unde nu a fost posibilă distanțarea fizică din cauza procesului tehnologic, au fost instalate bariere impermeabile, conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

„Curățenia și dezinfectarea personalului, echipamentelor și mediului au fost practici constante în fabrică. Suplimentar am dotat personalul cu măști de unică folosință, mănuși, viziere, uniforme suplimentare de protecție, atât pe perioada desfășurării activității de producție cât și în timpul transportului între domiciliu și fabrică. Atât pentru fabrică dar și pentru spațiul de birouri, s-au efectuat operațiuni regulate de dezinfectare și sterilizare zilnică cu UV, s-au asigurat substanțe dezinfectante în toate zonele de lucru, materiale sanitare pentru protecție individuală și colectivă”, precizează comunicatul companiei.

Și partenerul nostru logistic al Kandia a luat măsuri de separare a schimburilor din depozite, de dezinfectare a spațiilor și de dotare a personalului cu echipamente și soluții de protecție, dar și de protejare a șoferilor care livrează în această perioadă inclusiv în zonele cele mai afectate ale României.

24 de angajați FAN Courier de la depozitul din Ștefănești sunt confirmați cu COVID-19

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: