fbpx
Interviuri Lifestyle MarComm Oamenii Biz

20 la puterea 20: Maria Zvinca3 min

16/04/2019 2 min read

20 la puterea 20: Maria Zvinca3 min

Reading Time: 2 minute

O veritabilă digital native, se împarte între vlogging, munca într-o agenție de publicitate unde este digital planner și design. Cea mai recentă campanie în care a fost implicată a câștigat 10 premii la șase festivaluri internaționale.

Maria Zvinca, digital planner

Cu ce te ocupi în prezent?

Sunt mândră de activitatea mea la locul de muncă, campania în care am fost cel mai implicată anul trecut a fost premiată 10 premii la 6 festivaluri internaționale, cel mai prestigios fiind Cannes Lions. Pe partea de vlog, am strâns o comunitate mare în doar un an de zile, 175.000 de abonați și prin același vlog am luat parte la sezonul 1 din serialul Viața Bate Vlogul realizat de ProTV. Când mai rămâne timp, merg în atelierul de pielarie al mamei mele unde lucrez alături de ea.

Spune-ne ceva ce ai învățat de la mama ta.

De la mama am învățat ceea ce eu numesc cultura calității. Adică să conștientizezi care este proporția corectă între calitate și cantitate și apoi să înclini mereu balanța în favoarea calității, măcar un pic. Asta se aplică în orice, de la mâncare, la haine, la oameni, la ce tip de informație aleg să consum.

Când ești indecisă cu cine te sfătuiești?

Cu mama mea. Pentru mine opinia și sfatul ei sunt cele mai importante, nu pot să spun că țin mereu cont, dar eu le cer.

O recomandare sau un sfat pentru tineri (de vârsta ta sau mai mici).

Ai grijă ce pui pe net!

Ce îți place în România zilelor noastre?

Îmi place că atunci când vine vorba de online suntem early adopters și nu ne este frică să testăm, să încercăm.

Imaginează-ți Bucureștiul sau România peste 20 de ani.

Aș vrea să fim mai relaxați, să nu ne mai băgam unul în fața celuilalt la coadă la îmbarcare, să nu mai claxonăm pentru că traficul nu e cum vrem noi, să fim mai puțin pesimiști și să avem mai multă încredere în generația tânără. Mi-ar plăcea ca oricine să se poată ține de mână în public cu persoana iubită, fără frică. 

Unde te vezi locuind și muncind peste 20 de ani?

Mă văd tot în România, vreau să călătoresc, dar vreau să mă întorc de fiecare dată aici.

Cine este artistul tău preferat?

Andy Warhol, pentru că a făcut pop art‑ul. Pentru că a democratizat arta. A făcut-o populară. A făcut-o accesibilă oricui, eliberând-o de claustrofobia elitelor.

Când te faci (mai) mare, ce vrei să devii?

Tot Maria Zvinca, doar că versiunea cu mai mult timp, mai mulți bani și cu o comunitate de oameni care au înțeles cât de important e să faci ce-ți place, în primul rând.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *