Stiri Tech

27% dintre romani folosesc zilnic WhatsApp

24 sept. 2015 < 1 min

27% dintre romani folosesc zilnic WhatsApp

Reading Time: < 1 minut

Aproape jumatate dintre utilizatorii de smartphone din Romania acceseaza aplicatia WhatsApp cel putin o data pe saptamana, iar 27% o folosesc zilnic, arata un studiu realizat de compania iSense Solutions. Aplicatia are o popularitate mare in Bucuresti, unde este utilizata zilnic de 40% dintre posesorii de telefoane inteligente.

„Credem ca popularitatea WhatsApp va continua sa creasca in randul romanilor, atat timp cat aplicatia va ramane gratuita. Totusi, chiar si asa, ii va fi greu sa ajunga la nivelul succesului inregistrat de aplicatia Facebook, utilizata zilnic de 69% dintre posesorii de smartphone si de 84%, cel putin o data pe saptamana. In schimb, aplicatia Instagram nu este accesata deloc de 72% dintre romanii cu smartphone”, a declarat Traian Nastase, Managing Partner iSense Solutions.

In ceea ce priveste folosirea WhatsApp in scopuri de marketing, 40% dintre utilizatori nu doresc deloc sa fie abordati de o companie, prin intermediul acestei aplicatii, pentru promovarea de produse sau servicii.

Rezultatele sunt extrase dintr-o cercetare online realizata de catre compania iSense Solutions pe un esantion de 1.069 de respondenti, membri ai Panelului ResearchRomania.ro.

Foto: Managing Partners iSense Solutions

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: