Lifestyle

3.000 de oameni, trup și suflet alături de LP la concertul din București

27 iun. 2019 2 min

3.000 de oameni, trup și suflet alături de LP la concertul din București

Reading Time: 2 minute

Artista în vârstă de 38 de ani, LP, s-a întors a treia oară în București, pe scena de la Arenele Romane, pentru a susține un concert impecabil care sună chiar mai bine decât piesele înregistrate.

Evenimentul a fost centrat pe cel mai personal album al lui LP, ”Heart to Mouth”, un manifest sincer despre dragoste, dorință, frică, nesiguranță, infidelitate sau regret. A fost un moment de trăit pe repeat, cu o energie aparte a publicului, artista concertând în fața a 3.000 de oameni.

Momentele de cover ”Kings of Leon – Sex on Fire”, ”The Rolling Stones –  Paint It Black” și trei piese de pe albumul ”Lost On You” au fost punctul culminant al concertului,

Cântăreața a scris piese pentru nume sonore precum: Cher, Rihanna, Backstreet Boys, Leona Lewis, Mylene Farmer și Christina Aguilera și cinci albume lansate până în prezent: Heart-Shaped Scar, Suburban Sprawl & Alcohol, Forever For Now, Lost on You și Heart To Mouth.

„Sunt norocoasă să am un public care înțelege. Ei pot vedea și auzi că am trecut prin multe pentru a ajunge la acest punct și apeciază asta, pentru că tuturor ni se întâmplă, de la leagăn până la mormânt. Sunt doar aici ca să cânt despre asta. Dacă vă place, minunat, pentru că mie îmi place. Dacă nu, la naiba…”, a declarat LP la lansarea albumului ”Heart to Mouth”. 

LP este originară din America având rădăcini irlandeze și italiene, completate de un look androgin, o combinație de indie pop și rock alternativ. Este icon LGBTQ și vorbește deschis despre dinamica relațiilor sale.

Casa de discuri Cat Music i-a decernat artistei Discul de Platină pentru cele mai bine de 100.000 de exemplare ale albumului ”Lost on You” vândute în România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: