Companii Tech

3,5 milioane produse în oferta eMAG de Black Friday

15 nov. 2019 2 min

3,5 milioane produse în oferta eMAG de Black Friday

Reading Time: 2 minute

eMAG oganizează Black Friday, unul dintre cele mai așteptate evenimente de cumpărături ale anului. Începând cu 15 noiembrie retailerul pune la dispoziția clienților o gamă de 3,5 milioane produse cu reduceri cumulate de 270 milioane lei. eMAG și cei 8.000 de comercianți din Maketplace estimează comenzi totale în valoare de 500 milioane lei.

Încă de la prima ediție, ziua cu cele mai multe reduceri din an a atras clienți noi care comandă online pentru prima oară, anul acesta compania estimând că peste 60.000 de persoane vor comanda pentru prima dată online de pe eMAG.

Evenimentul marchează și o premieră: Ferrari GTC4 Lusso în ofertă, cu o reducere de 45.000 euro .

Comenzile de Black Friday vor fi expediate în proporție de 70% în primele cinci zile, restul urmând a fi livrate până pe 28 noiembrie. Clienții își vor primi comenzile prin curier de FAN Courier și Sameday sau pot fi ridicate personal din cele 16 showroom-uri din întreaga țară, de la cele 625 de oficii Poșta Română sau deschizând sertarele celor 250 de lockere easybox.

Pentru o experiență îmbunătăță eMAG a investit 3 milioane euro în servere, servicii de hosting, cloud și dezvoltare și peste 30 milioane de euro în centre logistice, mașini, tehnologie, easybox.

Clienții eMAG vor putea achita comenzile cu până la 40 de rate fără dobândă prin cardurile de credit emise de băncile și instituțiile financiare partenere. În plus, cardurile de cumpărături eMAG Raiffeisen Bank solicitate în ziua de Black Friday vor fi alimentate cu un bonus de 200 de RON.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: