BizRemote by certSIGN Tech

Aplicație românească pentru programare la medic, notar, avocat, dar și la cafenele sau săli de sport

11 mai 2020 2 min

Aplicație românească pentru programare la medic, notar, avocat, dar și la cafenele sau săli de sport

Reading Time: 2 minute

O echipă de specialiști în IT, marketing și vânzări din Cluj-Napoca a lansat Bookingham, o aplicație de rezervări online, dar și o platformă de advertising, menită să simplifice procesele de colectare și management a rezervărilor sau programărilor.

Prin intermediul Bookingham, utilizatorii pot face programare la medic (medicină umană sau veterinară), la cafenele, săli de sport, saloane de înfrumusețare sau chiar și la notar sau avocat.

În plus, utilizatorii pot găsi discounturi și oferte ale businessurilor din platformă – happy hours la baruri, promoții speciale la restaurante, reduceri la saloane de înfrumusețare, sau pachete promoționale la dentist.

„Cu Bookingham, se pot digitaliza o multitudine de servicii pe o scară largă. Cu programări online, se pot evita cozile de la clinici, spitale, veterinari sau saloane de înfrumusețare. În plus, pe lângă programările în persoană, care necesită deplasare, există varianta de programare a ședințelor virtuale. În acest fel, unele sesiuni la medici, terapeuți, sau diferiți consultanți se pot desfășura și prin platformele Skype, Zoom sau Google Hangouts”, declară reprezentanții Bookingham.

Businessurile listate în aplicație își pot gestiona clientela direct din aplicație, care include calendar, agendă și funcții de management pentru programări și rezervări. În ceea ce privește advertisingul, fiecare business decide ce buget dorește să investească, iar echipa Bookingham se ocupă de campaniile de promovare.

Astfel, businessurile își pot reduce costurile de atragere a noilor clienți, prin eliminarea taxelor de management de advertising online din Google Ads, Facebook Ads sau Instagram.

Bookingham pune la dispoziție și widget-uri, care permit colectarea de informații despre rezervări direct din propriul site, din Facebook, Instagram, sau alte site-uri. Aplicația are și o secțiune de recenzii, iar echipa Bookingham poate integra businessul înscris pe platformă cu TripAdvisor și Google MyBusiness.

Echipa Bookingham colaborează deja cu 50 de businessuri, având ca target cel puțin 400 businessuri înscrise în primele 12 luni de activitate. Printre investitorii în platformă se numără Gabriel Rusu, proprietarul spațiului de coworking Silicon Forest din Cluj-Napoca, care a achiziționat 5% din Bookingham.

Ilustrație: © Olena Ostapenko | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: