fbpx
Antreprenori

5 to go ajunge și în Timișoara1 min

16/08/2017 < 1 min read

5 to go ajunge și în Timișoara1 min

Reading Time: < 1 minut

Fondatorii 5 to go au semnat contractele de francizare pentru trei cafenele în Timișoara, prima urmând a fi deschisă în septembrie.

Prima cafenea 5 to go din Timișoara se va afla în Piața Victoriei numărul 7 și va avea un design asemănător tuturor celor 55 de cafenele din întreaga țară. Băuturile pe bază de cafea cât și produsele de patiserie sau răcoritoarele vor avea, la fel ca în cazul celorlalte preț unic, 5 lei.

Celelalte două cafenele urmează a fi lansate în decurs de un an, toate sub același management.

Cafenelele 5 to go au fost create de Radu Savopol și Lucian Bădilă în urma unui studiu de fezabilitate ce a indicat o lipsă acută de coffee shops ”to go” în România și apetitul în creștere al românilor pentru consumul de cafea, corect preparată, într-un raport echilibrat calitate – preț.

Totodată prin lansarea acestui brand și acestui tip de business, cei doi antreprenori au dorit să dezvolte și să atragă atenția asupra comerțului stradal, slab dezvoltat în țara noastră, însă o ramură a zonei de HoReCa sau Retail foarte importantă în dezvoltarea turismului.

5 to go a devenit în numai doi ani cea mai accesată franciză HoReCa românească de pe teritoriul țării, și a contribuit activ la înființarea a peste 38 de noi societăți comerciale și implicit noi locuri de muncă în întreaga țară.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *