Companii Stiri

Reff & Asociatii isi extinde echipa

27 nov. 2015 3 min

Reff & Asociatii isi extinde echipa

Reading Time: 3 minute

In contextul cresterii semnificative a activitatii in sectorul financiar-bancar, Reff & Asociatii, societatea de avocati reprezentand reteaua internationala de avocati Deloitte Legal in Romania, isi extinde echipa de drept financiar-bancar si piete de capital cu inca doi avocati: Mihaela Maxim, in pozitia de Managing Associate si Andreea Stoica, pe pozitia de Associate.

„Mihaela si Andreea ni se alatura la finalul unui an in care practica biroului in domeniul financiar-bancar a crescut, marcand cateva proiecte de referinta, mai ales in sectorul de tranzactii cu portofolii de creante neperformante si transferuri de portofolii de credite bancare performante, segment in care am fost si suntem in continuare implicati in unele dintre cele mai mari tranzactii din piata”, a spus Andrei Burz-Pinzaru, partener si coordonator al practicii de drept financiar-bancar si piete de capital la Reff & Asociatii.

COPYRIGHT 2009: PAUL BUCIUTA/ ARTISTAMihaela Maxim este un avocat cu 13 ani de experienta in domeniul financiar-bancar. In ultimii ani, Mihaela a colaborat de pe pozitii de senioritate cu Royal Bank of Scotland Romania (RBS) si BCR, iar anterior a lucrat vreme de aproape sase ani la Wolf Theiss, unde, in ultimul an, a coordonat practica de drept financiar-bancar a firmei. Experienta ei include asistenta in credite sindicalizate, restructurari de credite, acorduri de standstill, diverse alte aspecte complexe in materie de insolventa si executare silita. A fost implicata in tranzactii de referinta, precum consilierea unuia dintre cele mai mari grupuri bancare din regiune pentru o oferta de actiuni in valoare de circa 1,74 miliarde de euro si consilierea unei institutii financiare internationale in legatura cu diverse facilitati de credit acordate institutiilor de credit si unor societati comerciale. Mihaela a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Bucuresti si detine un masterat obtinut la London School of Economics and Political Science.

Andreea Stoica_Reff&AsociatiiAndreea Stoica se alatura echipei de drept financiar-bancar si piete de capital a Reff & Asociatii pe pozitia de Associate. Andreea si-a inceput cariera in urma cu trei ani, iar experienta ei include asistenta in diferite tranzactii de finantare, contracte de credit pe standardul Loan Market Association (LMA), imprumuturi intra-grup, cesiuni de creante, garantii corporative si personale. Andreea este membra a Baroului Bucuresti si detine o diploma de master in dreptul afacerilor de la Universitatea din Bucuresti.

„Pe parcursul anului 2015, Reff & Asociatii a fost implicata si in pregatirea lansarii primei platforme de tip peer-to-peer lending de pe piata, un proiect inovator in Romania, la a carui finalizare inca se lucreaza. Prin extinderea echipei si cooptarea unor profesionisti experimentati, suntem foarte bine pozitionati sa raspundem provocarilor actuale ale mediului de afaceri si sa ne extindem portofoliul de servicii si clienti”, a adaugat Andrei Burz-Pinzaru.

Reff & Asociatii este societate de avocati membra a Baroului Bucuresti, cu o echipa care in prezent numara aproximativ 50 de avocati si personal suportsi este recunoscuta pe plan local si international, fiind cotata intre societatile de avocati de top in domenii vizand drept bancar, piete de capital, fuziuni si achizitii si tranzactii imobiliare. Reff & Asociatii este membra a retelei internationale de avocati Deloitte Legal.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: