Antreprenori by eMAG Lifestyle Stiri

7card si-a dublat cifra de afaceri in 2015

15 ian. 2016 2 min

7card si-a dublat cifra de afaceri in 2015

Reading Time: 2 minute

7card, sistem care ofera intrarea in orice sala de sport partenera prin plata unui abonament lunar, a incheiat 2015 cu o cifra de afaceri de 1,8 milioane de euro, aproape dubla fata de 2014. Compania are 10.000 de abonati activi fata de 5.500 la finele lui 2014, peste 400 de companii partenere si ofera acces in 229 de sali, in crestere cu 62% fata de 2014.

Abonamentul 7card permite accesul la sali de sport din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi, Ploiesti, Craiova, Pitesti. Sistemul functioneaza doar pentru angajatii din companiile cu care 7card incheie contracte. Businessul a fost inceput in Bucuresti de Andrei Cretu si Iulian Circiumaru.

„Anul trecut am inceput dezvoltarea la nivel national, tocmai pentru a acoperi cererea venita din partea angajatorilor. Primii pasi catre provincie au fost facuti la finalul lui 2014, insa anul trecut a fost cel in care am patruns in mai multe orase, am semnat partneriate cu companii romanesti din tara si am pus bazele unei retele 7card la nivel national, retea care va fi dezvoltata in 2016”, spune Andrei Cretu, cofondator 7card.

Companiile cu care lucreaza 7card pot alege sa acopere integral, partial sau deloc costul abonamentului pentru angajati. Abonamentul poate deveni parte din pachetul de beneficii oferit angajatilor. In Bucuresti, 35% din abonamente sunt platite de catre companie, iar in provincie procentul este intre 38 si 45%. In Capitala, valoarea medie a unui abonament 7card este de 125 de lei pe luna, in timp ce la Brasov, Ploiesti si Iasi este 94 de lei pe luna, iar la Timisoara si Cluj Napoca – de 92 de lei.

In 2016, 7card isi va continua extinderea retelei la nivel national si vizeaza cel putin dublarea numarului de abonati activi. Din ianuarie, 7card este disponibil si in Pitesti si Craiova, cei mai multi abonati fiind angajati ai unor companii din energie, banci, telecomunicatii si industria producatoare de piese auto. In primele luni ale anului, abonamentul 7card va fi disponibil si la Sibiu si Constanta, fiind luate in calcul si alte orase cu potential economic mare.

Pentru a sustine extinderea, in echipa 7card a fost cooptat, pentru coordonarea departamentului comercial, Dragos Bunescu, fost manager comercial in multinationale de top din domenii precum beneficii pentru companii si telecomunicatii. „Vrem sa ducem 7card in orice oras in care exista multinationale sau angajatori dornici sa-si recompenseze astfel angajatii”, spune Dragos Bunescu.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: