Lifestyle

80 de Manageri HR la primul maraton de business din Romania

1 oct. 2015 2 min

80 de Manageri HR la primul maraton de business din Romania

Reading Time: 2 minute

Sala Polivalenta a Clubului Dinamo a fost pe 29 septembrie 2015, gazda primului eveniment playful dedicat industriei de HR: manageri de HR si furnizori de tehnologie HR s-au intalnit in cadrul unei reprezentatii inedite pentru un eveniment de business.

Conceptul de eveniment Playful este genul de manifestare care activeaza energia participantilor, pentru ca acest univers al jocului sau al competitiei sportive cu obiectivele si regulile ei clare genereaza o schimbare autentica in comportamentul oamenilor si creste semnificativ angajamentul, motivatia si nivelul de implicare. Am migrat din Economia cunoasterii catre Economia implicarii.

Evenimentul este o initiativa a revistei HR Manager pe baza unui concept dezvoltat de catre compania de training si consultanta EQUATORIAL.

Metafora jocului a fost maratonul virtual. Competitia s-a desfasurat pe echipe, iar performanta individuala a contat in performanta echipei. Pe parcursul a patru ore de joc efectiv, participantii au rezolvat 1800 de provocari primite de la sponsorii cursei: HR Sincron, Romanian Software, UCMS Group Romania, Telekom Romania, Club Moving Romania, SAP Romania, INSOFT Development&Consulting si Epson Romania.

113.000 este numarul total de „calorii arse” de participantii la cursa, ca urmare a rezolvarii provocarilor primite. Caloriile astfel obtinute sunt convertite automat in alimente sanatoase pe care organizatorii le vor dona in numele participantilor, copiilor de la SOS Satele Copiilor.

In felul acesta efortul, implicarea si interactiunea managerilor de HR au primit un scop mai inalt decat cel al performantei individuale.

Primele trei echipe au urcat pe podiumul festiv al competitiei si au primit premii constand in abonamente de fitness oferite de Club Moving si pachete SPA ofertite de Belle Maison SPA.

Au fost premiati si primii trei cei mai performanti «maratonisti» cu premii constand in expresoare oferite de Tchibo Romania.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Event Link 360, FruFru, Tchibo Romania, Arta Ceaiului, Belle Maison SPA, Artmaniacs, Aqua Carpatica, Max Relax,Prajiturile Ancutei, Scandia Food, Miere de la Tara, Antalis si Librariile Humanitas.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: