Companii Stiri

A fost creată ediția limitată IQOS 3 DUO Frosted Red

11 nov. 2020 2 min

A fost creată ediția limitată IQOS 3 DUO Frosted Red

Reading Time: 2 minute

Începând din 10 noiembrie, dispozitivul IQOS 3 DUO este disponibil într-o combinație de culori surprinzătoare: roșu burgundy și albastru deschis. Ediția limitată poartă numele Frosted Red și  marchează un moment al schimbării – două anotimpuri cu culori și stări diferite. Dispozitivul poate fi achiziționat în magazinele (inclusiv insulele și punctele de vânzare) IQOS și online.  

IQOS 3 DUO Frosted Red completează lista edițiilor limitate ale dispozitivului IQOS din acest an: DUO Teal si  2.4+ Pink & Blue. Fiecare dintre aceste ediții limitate demonstrează atenția pe care IQOS o acordă utilizatorilor dispozitivului și preocuparea pentru nevoia acestora de a se bucura de un moment cu adevărat special.

Ediția limitată IQOS 3 DUO Red Frosted surprinde prin combinația de culori, roșu burgundy, specific toamnei, și albastru deschis, cu accente reci, metalice, care amintesc de iarnă, și invită utilizatorii adulți să experimenteze un univers senzorial în care fiecare detaliu se completează într-o armonie perfectă.

„Cu fiecare ediție limitată a dispozitivului IQOS încercăm să ne surprindem utilizatorii atât prin design, prin cromatică, precum și prin ideea din spatele acesteia. IQOS DUO 3 Frosted Red este un dispozitiv care face tranziția de la toamnă la iarnă din punctul de vedere al culorilor, lucru sugerat chiar de denumirea dată. Întotdeauna suntem atenți la detalii, la nevoile și sugestiile utilizatorilor noștri și, tocmai de aceea, ne-am dorit ca în această toamnă, să le oferim un dispozitiv nou care să îi însoțească în momentele speciale”, a spus Ruxandra Pașca, Director Development, Philip Morris România.

IQOS nu este lipsit de riscuri și este destinat exclusiv fumătorilor adulți care altfel ar continua să fumeze.

Recunoașterea FDA

Autoritatea americană de reglementare în domeniul alimentelor și medicamentelor (FDA) a autorizat comercializarea IQOS ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP). Cu alte cuvinte, FDA a determinat că emiterea acestei decizii pentru IQOS este adecvată pentru a proteja sănătatea publică.

Decizia pe care a luat-o FDA, în 7 iulie 2020, demonstrează că IQOS este un produs din tutun fundamental diferit de țigările convenționale și o alegere mai bună pentru adulții care altfel ar continua să fumeze.

IQOS este primul și singurul produs electronic cu nicotină căruia i s-a acordat autorizație de comercializare în cadrul procesului FDA pentru produs din tutun cu risc modificat.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: