fbpx
Lifestyle

Abonament de vara la Stejarii Country Club2 min

27/04/2015 2 min read

Abonament de vara la Stejarii Country Club2 min

Reading Time: 2 minute

Stejarii Country Club a lansat, incepand cu luna aprilie, oferta pentru sezonul estival ce pune la dispozitia pasionatilor de sport trei optiuni: un abonament special conceput pentru perioada verii, valabil timp de patru luni, in perioada 15 mai – 15 septembrie 2015, pachetul pentru o saptamana si accesul de o zi. Acestea includ accesul la toate facilitatile complexului, fiind tarifate preferential pentru adolescenti, copii si cel de-al doilea membru al familiei.

Abonamentul de vara achizitionat pe o perioada de patru luni poate fi prelungit si transformat in abonament anual, fapt ce presupune achitarea diferentei de plata si a taxei de inrolare.

Stejarii Country Club dispune de un bazin olimpic exterior, cu sistem de incalzire, astfel incat clientii se pot bucura de practicarea inotului chiar si in conditii meteo cu temperaturi scazute. In jurul piscinei, se gasesc pavilioane private, unde se pot rezerva tratamente oferite de Shiseido Spa. De asemenea, in apropierea piscinei se afla terasa Al Fresco, ce asigura o gama variata de specialitati culinare.

Printre atractiile country clubului pe perioada verii se regasesc si acoperisul, terenurile de padel si Golf Driving Range-ul, oferta estivala incluzand tarife preferentiale pentru aceasta facilitate.

Acoperisul cladirii este dotat cu gazon natural si reprezinta un spatiu unde se pot practica diverse activitati sportive in aer liber, in mijlocul padurii Baneasa: sesiuni de pilates, yoga, stretching, dar si clase private de fitness sau clase speciale de aerobic.

Pe langa cele enumerate mai sus, complexul ofera si alte facilitati: patru terenuri de tenis cu zgura Conipur Pro Clay – doua in aer liber si alte doua acoperite, doua terenuri de squash, sala de fitness cu peste 100 de echipamente sportive cu cea mai moderna tehnologie, studio de cycling, piscina semi-olimpica in interior, pista de alergare, perete de escaladare, doua terenuri de padel si Golf Driving Range.  La acestea se adauga o gama diversificata de activitati artistice si arte martiale pentru copii si adulti: Aikido si Kyokushin Karate, Atelierul de Voce si Muzica – o initiativa a Loredanei Groza si a Luciei Ciobotaru, balet, street dance, dans latino, mix dance hobby si stiletto dance.

One Comment
  1. Anca Hansa

    Ce pret are abonamentul de vara si daca se poate beneficia numai de piscina si cat costa?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *