Marketing Stiri

Absolut Vodka susține creativitatea

18 oct. 2017 2 min

Absolut Vodka susține creativitatea

Reading Time: 2 minute

Absolut Vodka, al patrulea cel mai mare brand premium din categoria băuturilor spirtoase din lume, a lansat în această toamnă o nouă campanie globală cu misiunea de a celebra creativitatea.  ”Create a Better Tomorrow Tonight” este platforma din care face parte și filmul ”One Night”, regizat de Emmanuel Lubezki, câștigătorul consecutiv a 3 premii Oscar. În colaborare cu acesta, Absolut a creat un film ambițios care spune povestea creativității ca element primordial al progresului umanității. Acompaniat de voice-over-ul realizat de către actrița și cântăreața nominalizată la premiile Oscar și Golden Globe, Juliette Lewis, filmul sărbătorește cele mai importante momente de creativitate care au marcat istoria umanității, începând cu momentul Big Bang, parcurgând evoluția către modernitate și ajungând până în ziua de astăzi. Videoclipul a fost filmat în mai multe locuri, printre care Londra şi Murcia, Spania.

„Ideile mari se nasc atunci când oamenii se strâng împreună, iar de cele mai multe ori aceste idei iau naștere noaptea. Filmul celebrează cea mai importantă „idee” care a apărut într-o noapte – scânteia care a creat totul. One Night este întruchiparea pură a mesajului de mobilizare creativă pe care îl transmitem prin Create A Better Tomorrow, Tonight. Este totododată și un moment important pentru brand, pentru că susține elegant misiunea noastră de a milita prin creativitate pentru o lume fără bariere.”, povestește Radu Moldovan-Petruț, Marketing Director, Pernod Ricard România.

Filmul continuă istoricul bogat al Absolut de parteneriate cu unele dintre cele mai inovatoare spirite libere ale lumii, de la Andy Warhol, Keith Haring și Tom Ford, dar și până la personalități contemporane ca Deadmau5 și Michkalene Thomas. Încă din 1980, Absolut a colaborat cu peste 550 de oameni inovatori din întreaga lume, creativitatea în scopul binelui, celebrarea diversității și egalității fiind valorile principale care ghidează ideologia brandului.

Echipa globală de producție a filmului ”One Night”

Park Pictures

Regizor: Emmanuel ‘Chivo’ Lubezki

MD: Stephen Brierley

Producător executiv (LA): Caroline Kousidonis

Producător executiv (Londra): Sophie Hubble

Producător: Nick Goldsmith

Post Producție: Framestore New York

Editare: Whitehouse Post

Sunet: Soundtree

Fiecare sticlă de Absolut Vodka este produsă în Åhus, sudul Suediei. Compania Absolut este responsabilă de producția, strategia de marketing și de inovația pentru brandurile Absolut Vodka, Malibu, Kahlúa, Wyborowa, Luksusowa și Frïs. Compania Absolut face parte din Pernod Ricard, co-liderul mondial al vinurilor şi băuturilor spirtoase, creat în 1975 de fuziunea dintre Ricard şi Pernod. Grupul deţine în prezent unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din domeniu precum Lillet, Ballantine’s, Absolut Vodka, Chivas Regal, Jameson, The Glenlivet, Martell, Havana Club, Beefeater, Mumm, Perrier-Jouët si Jacob’s Creek.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: