Management Stiri

Acceder lanseaza Leadership Arena

2 feb. 2015 < 1 min

Acceder lanseaza Leadership Arena

Reading Time: < 1 minut

Compania de training si consultanta Acceder a lansat “Leadership Arena”, un curs intensiv pentru manageri, bazat pe simulari de afaceri si coaching personal

Prin programul “Leadership Arena”, managerii din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara au acces la o curricula avansata de management, inspirata din marile scoli de business din lume, care are la baza simulari de afaceri, in care participantii trebuie sa ia decizii sub presiunea timpului, a resurselor financiare si umane pe baza unor indicatori de performanta, productivitate, de satisfactie a clientilor, avand informatii incomplete.

“Prin Leadership Arena, companiile isi pot antrena managerii intr-un mod inovator impreuna cu participantii din alte companii si industrii. Puterea programului Leadership Arena decurge din experientele la care liderii sunt expusi, situatii in care trebuie sa conduca echipele catre succes in context financiar, de timp si umane dificile”, spune Eduard Radu, Managing Consultant si Facilitator Acceder.

Participantii eligibili sunt manageri de departamente, lideri de echipe, manageri de proiecte si viitori manageri delegati de companii. La baza programului sta o motodologie care integreaza sase concepte ce au marcat dezvoltarea managementului: conducerea oamenilor pe baza de incredere, personaje concepute pe tipologii de personalitate, decizii bazate pe provocari situationale, reactiile personajelor analizate prin prisma ierarhiei nevoilor umane, cresterea productivitatii prin principii de motivare si employee engagement, si influentarea organizatiei prin utilizarea conceptului “Smart Power”. Programul dureaza o zi si se organizeaza de patru ori pe an. Mai mult, participantii vor beneficia de o sedinta de coaching personala, ca suport pentru aplicarea conceptelor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: