Marketing Stiri

AchieveGlobal devine Equatorial

18/11/2014 2 min read

AchieveGlobal devine Equatorial

Reading Time: 2 minute

Agentiile Rusu+Bortun Brand Growers si Rusu+Bortun Cyber Growers semneaza rebranding-ul companiei de training AchieveGlobal Romania, campania de comunicare a acestuia si noul site al companiei.

Astfel, in urma rebranding-ului, la 16 ani de la lansare, AchieveGlobal Romania devine Equatorial.

Filosofia companiei se regaseste in sloganul “training the working life” si vorbeste despre integrarea optima a diferitelor aspecte care construiesc viata unui individ: succesul apare atunci cand gasesti echilibrul intre viata profesionala si cea personala, intre emotional si rational, intre ce vrei de la tine si ce vrei de la altii.

Rusu+Bortun Cyber Growers a desenat si implementat site-ul Equatorial.ro, acesta fiind realizat in aceeasi linie cu noua identitate – platforma urmareste un fir simplu, care inglobeaza culorile Equatorial (galben, mov, rosu) si le echilibreaza cu o serie de elemente grafice minimaliste, in ton cu filosofia brandului. Pe noul site se gasesc, printre altele, informatii despre serviciile Equatorial si despre viziunea companiei, inedita fiind sectiunea “Echipa”, unde fiecare membru este prezentat in doua ipostaze: cea profesionala (axata pe experienta si pregatire) si cea personala (axata pe timp liber si pasiuni).

In vizualurile campaniei, echipa este infatisata in doua ipostaze alaturate: cea business si cea hobby, imbratisand o dualitate care conduce spre echilibru si armonie si pe care vor sa o transmita mai departe prin activitatea lor – latura profesionala a vietii completeaza latura personala, un individ fiind definit doar de amandoua, niciodata doar de una dintre ele.

Campania de comunicare a rebranding-ului se desfasoara in perioada octombrie 2014 – februarie 2015 si este declinata in print, online si social media.

Echipa care a lucrat pentru acest proiect este formata:

din partea Rusu+Bortun Brand Growers: Catalin Rusu (Managing Partner & Creative Director), Adriana Lungu (Director Executiv), Tudor Nastase (Senior Designer), Teodor Minea (Graphic Designer), Anca Uscatescu (Senior Graphic Designer & DTP), Andreea Boldeiu (Junior Project Manager), Mihai Varban (Junior Project Manager);

din partea Rusu+Bortun Cyber Growers: Gabriel Kirmaier (Web Designer), Adrian Radu (Senior Developer), Ionut Maxim (Digital Copywriter);

din partea Equatorial: Dan Berteanu (Managing Partner), Liviu Grandl (Marketing Coordinator).

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă