Companii Stiri

Mobile Distribution lanseaza un serviciu de incasare a facturilor

01/09/2014 < 1 min read

author:

Mobile Distribution lanseaza un serviciu de incasare a facturilor

Reading Time: < 1 minut

Distribuitorul de produse prepaid si de solutii de incarcare electronica Mobile Distribution lanseaza, de luna aceasta, serviciul de incasare facturi un-doi Centru de plati. Disponibil, intr-o prima etapa, in 10 judete si in Capitala, iar pana la finalul anului la nivel national, acesta va permite utilizatorilor plata facturilor de utilitati, precum telefonie, internet, energie electrica, gaze naturale, apa, servicii financiare sau televiziune, la magazinele de proximitate. Platile pot fi efectuate in numerar, indiferent de valoarea facturii.

Serviciul va fi disponibil la comerciantii parteneri ai Mobile Distribution, iar facturile vor putea fi incasate pe terminalele existente in magazinele acestora, la nivel national. Serviciul va functiona sub brand-ul un-doi Centru de plati, acesta fiind vizibil prin materiale de semnalistica la toti partenerii din retea.

”In prezent, avem o retea de peste 5.000 de parteneri extinsa pe intreg teritoriul tarii si mai mult de 7.000 de terminale amplasate in magazinele acestora, astfel ca am decis sa utilizam acest avantaj logistic pentru a le oferi partenerilor nostri posibilitatea de a-si extinde serviciile, crescandu-si totodata cifra de afaceri”, a precizat Calin Chira, Director de Vanzari al Mobile Distribution.

Reprezentantul companiei a adaugat ca sunt vizate si incasarea ratelor bancare si de leasing, transferurile de bani, dar si alte servicii, precum plata rovinietei auto. Serviciul este activ incepand cu aceasta luna in Bucuresti si in judetele Arad, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, Timis si Tulcea, urmand sa se extinda treptat si in celelalte judete. La sfarsitului anului, acesta va fi disponibil la nivel national.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă