Tech

Acorduri istorice intre Telekom si Orange pe piata de comunicatii din Romania

16/02/2016 < 1 min read

Acorduri istorice intre Telekom si Orange pe piata de comunicatii din Romania

Reading Time: < 1 minut

Telekom si Orange au semnat doua acorduri cu impact major pe piata de comunicatii din Romania: roaming national, pe 4G, pentru clientii Telekom, dar si acces Orange la reteaua fixa urbana de fibra optica a Telekom.

Astfel, Telekom Romania a incheiat un acord de roaming national cu Orange , clientii sai putand utiliza reteaua Orange 4G/4G+, chiar și atunci cand nu se afla în aria de acoperire a rețelei Telekom.

Acest lucru va fi posibil prin utilizarea retelei Orange , care acoperă 72% din populatie la nivel national si 96% din populatia urbana. Trecerea de la o retea la alta se va face fara intreruperi si nu va presupune niciun cost suplimentar pentru utilizatori.

Independent de acordul de roaming national, Telekom Romania și Orange Romania au semnat, de asemenea, un contract de acces la reteaua fixa urbana de fibra optica a Telekom. Acesta permite Orange sa intre pe piata serviciilor de comunicatii fixe si sa ofere clientilor sai Internet fix de mare viteza, precum si servicii TV imbunatatite.  

Formatul acestor proiecte, care au la baza cele doua contracte, permite Telekom Romania și Orange Romania sa concureze in continuare independent pe piata, in conformitate cu propriile politici comerciale și strategii de business.

Mai multe detalii privind ofertele comerciale care au la baza acordul de roaming national vor fi comunicate in perioada urmatoare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă