Marketing Stiri

Activare in ritm de jazz

29 mai 2015 < 1 min

Activare in ritm de jazz

Reading Time: < 1 minut

Staropramen a transformat statia de autobuz de la Piata Romana intr-un tonomat cu muzica jazz. Activarea neconventionala, o premiera in Bucuresti, face parte dintr-o serie de proiecte prin care Staropramen se asociaza cu experiente si evenimente care sustin cultura, in diferite forme ale sale.

Proiectul, inceput pe data de 26 aprilie, doreste sa le ofere oamenilor prezenti in statia din rondul de la Piata Romana un alt fel de asteptare, in ritmuri de jazz, in locul momentelor plictisitoare petrecute asteptand autobuzul. Pana pe 31 mai 2015, calatorii care poposesc in statia Staropramen se pot bucura de 5 piese interpretate la instrumente specifice muzicii Jazz – saxofon, trombon, clarinet, tobe si trompeta, printr-o simpla apasare de buton.

Parte a aceluiasi proiect, pe 14 mai, trupa de jazz Balako a facut o surpriza de proportii unui cuplu care si-a dorit mai mult decat o asteptare. Artistii au cantat special pentru ei, iar lumea s-a strans imediat pentru a se bucura de momentul instrumental de jazz, au dansat si au imortalizat momentul cu camerele telefoanelor mobile. 

Staropramen este o bere blonda a ceheasca disponibila in prezent in peste 30 de tari din intreaga lume. In Romania, Staropramen se produce sub licenta incepand cu anul 2011. Din 2014, Staropramen este disponibila in Romania si in variantele de specialitati: Staropramen Dark, Staropramen Unfiltered si Staropramen Granat, importate din Cehia si distribuite exclusiv de Bergenbier S.A.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: