BizRemote by certSIGN Management Stiri

Adecco România, consultanță gratuită pentru companii și angajați

14 apr. 2020 < 1 min

Adecco România, consultanță gratuită pentru companii și angajați

Reading Time: < 1 minut

Adecco România a anunțat că va oferi consultanță profesională și de business în mod gratuit companiilor, antreprenorilor și angajaților care au nevoie în perioada de pandemie.

Întreaga lume se confruntă, pe lângă o criză sanitară și cu o criză a pieței muncii similară sau chiar mai gravă decât cea din 2008. În ultimele săptămâni, știri despre șomajul tehnic, disponibilizări sau insolvență deschid jurnalele informative. Doar în România, peste un million de contracte de muncă au fost suspendate în ultimele săptămâni, sectoarele HoReCa, automotive sau turismul fiind printre cele mai grav afectate. De aceea, Adecco România a decis să se alăture celor care pun umărul și sprijină binele comun.

„Responsabilitatea și solidaritatea au fost redefinite în această perioadă. Suntem martorii unei crize în care dacă nu acționăm din timp, putem vedea efecte pe termen mult mai lung decât ne așteptăm. Știm sigur că la un moment dat vor reveni la normal. Până atunci, trebuie să fim prevăzători și să profităm de orice oportunitate. Astfel, am hotărât să venim în sprijinul angajaților și angajatorilor din România. Vom oferi consiliere în carieră pe timp de criză pentru cei care au rămas fără un loc de muncă și consultanță de management pentru businessuri”, spune Florin Godean, Cluster Manager România și Ungaria, Adecco România.

Adecco România a lansat o nouă rubrică pe siteul companiei, unde utilizatorii pot avea access gratuit la consiliere pe timp de criză, webinarii interactive, documente tematice, conferințe online sau analize și rapoarte statistice.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: