Finanțe Stiri

Peste 7.000 de clienti BCR isi scad rata

sept. 24, 2015 2 min

Peste 7.000 de clienti BCR isi scad rata

Reading Time: 2 minute

Peste 7.000 de clienti au accesat oferta Bancii Comerciale Romane (BCR) de reducere a ratelor in medie cu 20% in cadrul campaniei Scade Rata. Clientii au accesat oferta de credit cu dobanda fixa 4.95%/an in primii 5 ani de zile, anunta banca, intr-un comunicat de presa.

„Campania lansata in urma cu 3 saptamani se bucura deja de un mare succes printre clienti. Acestia apreciaza in mod deosebit abordarea corecta a bancii, mai exact modul pro-activ in care noua oferta de scadere a ratei de credit, in medie cu aproximativ 20%, este prezentata de catre consilierii nostri. Faptul ca in cadrul Campaniei “Scade Rata”, alaturi de o dobanda avantajoasa, BCR ofera clientilor sai comisioane Zero si o asigurare de viata gratuita, reprezinta un pas important pe care banca doreste sa-l faca in dezvoltarea relatiei cu clientii sai. In cadrul acestei campanii, ne indreptam catre intregul portofoliu de clienti, iar ofertele pe care le facem au cele mai bune costuri. Ceea ce ne bucura este ca si acei clienti care au ales calea instantei au inteles ca oferta BCR reprezinta o soluţie mutual benefica si ca este un moment de referinta in care prima banca din sistem se indreapta catre clientii sai, dar si catre clientii de Retail din Romania printr-o cumunicare transparenta, o oferta corecta si un proces de aprobare rapid si simplu”, a declarat Dana Demetrian (foto), vicepresedinte executiv Retail si Private Banking, BCR.

Aceasta a aratat ca este normal, intr-o piata civilizata si matura, ca relatia intre client si banca sa fie o relatie de incredere, iar in cazul unor litigii, banca sa gaseasca solutii comerciale de inchiderea a acestora, adaugand ca atitudinea BCR ramane aceea de a gasi căi de soluţionare amiabilă şi de a dezvolta un parteneriat pe termen lung.

BCR ofera, incepand cu luna septembrie 2015, clientilor cu credite imobiliare si celor cu garantie ipotecara posibilitatea de a beneficia de o dobanda mai buna, echivalenta cu media pietei in acest moment – 4,95% dobada fixa pe 5 ani. Apoi dobanda va fi calculata EURIBOR + 3%. Clientii pot opta si pentru o dobanda fixa pe 10 ani.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: